La nova línia 183, que substitueix l’anterior línia 83, manté el mateix recorregut i intervals de pas però amplia els horaris.

Amb un recorregut circular amb origen i final al carrer Vallcivera de Ciutat Meridiana, aquesta nova línia de bus permet la interconnexió entre Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona.

El recorregut neix al carrer de Vallcivera i baixa fins a la plaça Roja de Ciutat Meridiana; passa per davant de l’estació de Rodalies de Torre Baró, del CAP Ciutat Meridiana i de l’estació de metro Torre Baró | Vallbona L11. Després puja per l’avinguda d’Escolapi Càncer fins a la part alta de Torre Baró, baixa pel carrer de Sant Feliu de Codines, torna a passar per la plaça Roja, Rodalies, el CAP i l’estació de metro L11, i baixa pel carrer de Castelldefels cap a Vallbona Sud. A continuació passa pel camp de futbol, la plaça del Primer de Maig i l’Escola Ciutat Comtal, i agafa l’avinguda de Sivatte fins a la rotonda i gira per tornar a entrar a Ciutat Meridiana per l’avinguda dels Rasos de Peguera fins a arribar de nou a l’origen de la línia, al carrer Vallcivera.

L’horari és 5 a 22.30 h els feiners i dissabtes, i de 9 a 22.30 h els festius, amb intervals de pas de 15-17 minuts els dies laborables i de 30 minuts els dissabtes i festius.

Més informació i mapa del recorregut als pdf adjunts.

 

.