Traductor de google :

L’espectacle guanyador de l’edició del 2023 del premi Quim Masó converteix una fòbia personal en un conflicte universal. I, vosaltres, de què teniu por?

La Júlia acaba d’arribar a la casa que en Pau té enmig de sis hectàrees d’oliveres. Ha comprat gasolina. Vol foc. Necessita foc. Cremar-ho tot. Aquest matí ha dit prou: mai més por. A ningú. Per ningú. Només foc. I cendres. Avui. 

Possiblement recordeu el nom de l’Aina Tur, una dramaturga i directora menorquina que va portar al Grec dels anys 2020 i 2021 Una galaxia de luciérnagas , un text basat en una vivència traumàtica que va patir en un viatge a l’Amèrica Llatina. Aquest cop, l’autora també parteix d’una experiència pròpia, una fòbia desmesurada que va superar fa alguns anys i que serveix com a catalitzador d’aquest relat en què dos personatges es retroben. I, malgrat que viuen moments vitals molt diferents, hauran d’enfrontar-se a ells mateixos i als seus temors.  Quins conflictes i quines violències es desfermaran quan hagin de mirar els ulls de les pròpies pors? De quina manera la benzina i el foc ajudaran la Júlia a vèncer la seva fòbia? Anna Alarcón, l’actriu que ja va protagonitzar Una galaxia de luciérnagas , repeteix com a intèrpret en aquest muntatge, amb Nao Albet com a company de repartiment.

Com a guanyador del premi Quim Masó a la producció teatral en llengua catalana, el muntatge rep una ajuda econòmica a la producció i, a més, s’estrena al Grec 2024 Festival de Barcelona i es programa al festival Temporada Alta, també coproductor.

Una coproducció del Grec 2024 Festival de Barcelona, Temporada Alta, Heartbreak Hotel i Titus Andrònic, SL. 

Espectacle guanyador del XVII Premi Quim Masó.

Beca per a la creació literària 2023 de la Institució de les Lletres Catalanes. Residència d’escriptura a La Rebelión de las Voces de la Fundación Santiago Off en col·laboració amb Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia, i l’Institut Ramon Llull. 

Amb la col·laboració de la Sala Beckett i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Autoria i direcció: Aina Tur

Interpretació: Anna Alarcón, Nao Albet

Espai escènic i il·luminació: Marc Salicrú

Espai sonor i composició musical: Jaume Manresa

Producció executiva: Irene Vicente Salas

Ajudantia de direcció: Lucia del Greco

Estudiant en pràctiques del MUET: Laura Guevara

Agraïments: Chincho Navarro, Francisca Garcia-Sicilia, Lily Duffau, Paula Palicio, Centro Cultural de España en Santiago de Chile, Victoria Spunzberg, Juan Miranda, Carme Rocamora, Natalia Matas i Jairo Sánchez 

Horarios

Sala Heartbreak Hotel

Dirección:
Carrer de Bacardí, 35
Districto:
Sants-Montjuïc
Barrio:
Sants - Badal
Ciudad:
Barcelona