Festa Major de la Font del Mont

A finals del mes d’agost, els nuclis urbans de Collserola s’engalanen de festes majors, i la primera és la Festa Major de la Font del Mont. La plaça que li dona nom és l’escenari polivalent d’activitats culturals com el teatre, esportives com el matí esportiu i la gimcana, o el sopar i ball de festa major. L’esmorzar típic a Can Martí, la passejada pel barri i la festa infantil són també actes destacats.

Festa Major de Vallvidrera

La major part de la programació de la Festa Major de Vallvidrera té lloc al centre cívic Vallvidrera - Vázquez Montalbán, que ofereix un gran nombre d’activitats a l’aire lliure i enguany ha dut a terme una recollida d’aliments en el marc de la festa major. Destaquen la cursa d’orientació per Collserola, el concert jove i la matinal infantil, on els inflables, aquàtics, xocolatada i festa de l’escuma fan les delícies dels més menuts a la plaça de la Mina Grott. També se celebra la Fira Agrícola de Collserola, que comparteix amb la Festa Major del Mas Sauró la matinal de futbol o el mercat de segona mà i d’intercanvi.

Festa Major del Mas Guimbau i Can Castellví

La Festa Major del Mas Guimbau i Can Castellví comença d’una manera original, amb una cercavila de cotxes engalanats pel barri i el tradicional sopar de "traje" a la placeta del CAP, on tothom col·labora portant alguna cosa per sopar, i després hi ha ball. A més a més de les activitats tradicionals com el concert d’havaneres al Centre Cívic l’Elèctric, hi ha activitats esportives com la gimcana de bicicletes, tir amb arc, tirolina i campionat de tennis de taula, sudoku i parxís, els clàssics inflables per als més petits, el bingo-botifarrada i la "disco" mòbil a la mateixa plaça del CAP. Un dinar popular i el lliurament de premis posa punt final a la festivitat.

Festa Major del Mas Sauró

El cinema a la fresca és l’encarregat d’obrir la Festa Major del Mas Sauró en un lloc tan singular com la Casa del Guarda del Pantà de Vallvidrera. Comparteix programació amb la Festa Major de Vallvidrera, com ara les activitats infantils amb inflables, aquàtics, xocolatada i festa de l’escuma, i la Fira Agrícola de Collserola amb productes de la serra de Collserola.

Mostra’n menys

Trobeu més informació de la Festa Major al web de Cultura Popular

  • Continguts multimèdia
  • Motiu de celebració
  • Actes destacats
  • Elements d’interès
  • Organitzadors i més