Vallvidrera canvia el sistema de recollida de trastos i mobles vells

23/06/2020 - 14:43

Medi Ambient. A partir del 6 de juliol, hi ha un nou sistema de recollida de mobles i trastos vells per a Vallvidrera. Cal trucar prèviament al telèfon gratuït del civisme 900 226 226 i sol·licitar el servei.

A partir del 6 de juliol, hi ha un nou sistema de recollida de mobles i trastos vells per a Vallvidrera. Cal trucar prèviament al telèfon gratuït del civisme 900 226 226 i sol·licitar el servei.

El sistema de recollida de trastos i mobles vells canvia a la zona de Vallvidrera. El dia 6 de juliol es retiraran els contenidors de voluminosos, anomenats popularment “banyeres” que encara quedaven a tres punts: Cal Totxo, Reis Catòlics i carrer de Carroç. D’aquesta manera, el sistema de recollida de trastos i mobles vells passa a ser el mateix a tot el barri de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes: mitjançant un dia de recollida fix i prèvia trucada al telèfon del civisme.

A partir del dia 7 de juliol, el dia de recollida a la zona de Vallvidrera és els dilluns a partir de les 20 h, i heu de trucar prèviament al telèfon gratuït del civisme 900 226 226 i sol·licitar el servei de recollida de mobles i trastos vells per a la recollida posterior.

L’Ordenança del Medi Ambient de Barcelona, en el seu article 62.4 tipifica la recollida de mobles, estris i trastos vells, matalassos, somiers i altres materials rebutjats pels ciutadans en activitats de reparació o substitució d’equipament domèstic, excepte residus d’origen comercial, com a recollida singular de voluminosos.

Segons, l’article 610-1 i 610-2 de l’Ordenança del Medi Ambient de Barcelona, dipositar residus fora dels elements de contenció i l’abandonament de mobles, trastos o andròmines a la via pública es considera una infracció que serà sancionada amb multes de fins a 3.000 €.

Com funciona la recollida de mobles i trastos vells a Vallvidrera?

  • Truca al telèfon del civisme 900 226 226 i sol·licita el servei de recollida de mobles i trastos vells.
  • Baixa’ls els dilluns, a partir de les 20 h. Deixa’ls davant de la porteria o en un lloc a prop on no molesti el pas dels vianants. No els recolzis en els contenidors.
  • El servei els recollirà dimarts al matí.

 

I recorda que també els pots reutilitzar, intercanviar o vendre en botigues de segona mà.

Gràcies per la vostra col·laboració