Aquest estiu els barris de Barcelona s'omplen d'activitats per a joves i adolescents

03/07/2020 - 09:47

Joventut. Es duran a terme prop de 200 activitats gratuïtes adreçades a adolescents i joves de 12 a 18 anys durant els mesos de juliol i agost, seguint les recomanacions sanitàries vigents per a la contenció de la covid-19.

Es duran a terme prop de 200 activitats gratuïtes adreçades a adolescents i joves de 12 a 18 anys durant els mesos de juliol i agost, seguint les recomanacions sanitàries vigents per a la contenció de la covid-19.

S’han preparat activitats per a tots els gustos! Es pot participar presencialment i virtual a masterclasses de danses urbanes, tallers de defensa personal i freestyle futbol, teatre, beatbox, batucada, fotografia amb el mòbil, concursos de vídeos zombis, trobades feministes, grafits antiracistes, còmic, manualitats en 3D, jocs de taula i de rol, videojocs, gimcanes… i, fins i tot, un escape room!

Consulteu tota la informació i activitats aquí.  Trieu, remeneu i sobretot recordeu que és necessari fer la inscripció prèvia! Podeu fer la inscripció a la majoria de les activitats a través d’aquest formulari.

Al districte de Sarrià – San Gervasi hi podreu trobar aquestes activitats:

– Parc Metropolità Collserola:

– Espai Jove Casa Sagnier:

Si no trobeu l’activitat que busqueu o voleu veure totes les activitats que tenen lloc al vostre districte, feu-li un cop d’ull a la GuiaBCN, on cada dia s’afegeixen de noves!