En línia la Col·lecció de Postals de l'Arxiu de Sarrià-Sant Gervasi

25/11/2020 - 16:09

Nova digitalització. El Catàleg en línia de l'Arxiu Municipal de Barcelona ha incorporat recentment en format digital la Col·lecció de Postals de l'Arxiu Municipal del Districte de Sarrià-Sant Gervasi.

Després de setmanes de treball, digitalització, documentació i descripció, ja es poden consultar un total de 466 postals que il·lustren i visualitzen una part de la història del Districte de Sarrià-Sant Gervasi i, per consegüent, de la ciutat de Barcelona.

Aquests documents permetran recuperar la memòria visual d’espais emblemàtics del districte: des de cada petit detall del Monestir de Pedralbes fins a l’històric Restaurant de la Font del Lleó, passant per l’evolució del traçat del ferrocarril al seu pas pel districte o l’antic Casino de la Rabassada.

El conjunt únic de postals ens proposen fer un recorregut històric per diversos indrets de Sarrià, Sant Gervasi i Vallvidrera, molts d’ells desapareguts actualment, al llarg d’un arc cronològic comprès entre el anys 1900 i 1930, tot un testimoni visual de primer ordre.

Pots consultar i descarregar-te la col·lecció íntegra de postals digitalitzades al nostre Catàleg en línia.