Concursos 2021

 

 

 

 

 

Concursos 2021

#mercatdemercats

 

 

EL PRODUCTE DE MERCAT EXPLICAT PER QUI MÉS EN SAP

 

Després de dos anys d’absència, del 22 al 24 d’octubre torna la festa dels mercats de Barcelona, que se celebrarà en una nova ubicació, al costat del Disseny Hub -a la plaça de les Glòries-, per apropar-se més a la ciutadania. Es tracta d’una edició especial, ja que aquest any Barcelona és la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. Per això, els punts claus de l’edició són la sostenibilitat, el reaprofitament alimentari i els productes de proximitat.

 

Per celebrar-ho, aquest octubre llancem dos sorteigs a les xarxes socials de Mercats de Barcelona. A partir d’avui, 7 d’octubre, ja podeu participar en el concurs que hem llançat al nostre compte de Facebook (@mercatsbarcelona) per guanyar una subscripció anual a la revista ‘Arrels’. Per participar-hi, les persones interessades han de respondre a l’apartat de comentaris de la publicació la pregunta proposada. Entre tots els participants al sorteig, s’escolliran a l’atzar (a través d’una aplicació de tercers) tres perfils guanyadors, que rebran un exemplar dels números de tardor 2021, hivern 2021, primavera 2022 i estiu 2022, ja que és una revista trimestral. Podeu consultar les bases legals del sorteig fent clic aquí.

 

Dijous 14 d'octubre publicarem també un sorteig al nostre perfil d’Instagram (@mercatsbcn) en què se sortejaran 10 menús degustació per consumir a la fira Mercat de Mercats, que consistiran en dues tapes i dues begudes. Per poder-hi optar, els usuaris hauran de comentar la publicació -fins al dia 19- indicant amb qui assistiran a la fira, que se celebrarà el cap de setmana del 22 al 24 d’octubre. Les bases legals es poden consultar aquí.