ON SOM 2021

 

 

 

 

Mercat de Mercats

#mercatdemercats

 

 

Informació d'interès

                                          

Mercat de Mercats és una iniciativa de l’Institut de Mercats de l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. Un esdeveniment que aplega representants dels mercats municipals de Barcelona, amb la presència de productors agroalimentaris i vitivinícoles del país. La Fira ofereix activitats gastronòmiques de tota mena: tallers, tastos, xerrades, showcookings, espais infantils... A més, s'hi pot gaudir d'un tast de  tapes elaborades per diversos restauradors de bars i restaurants de mercat, així com d'altres restaurants de Catalunya, i es poden degustar vins i caves dels productors participants de les diferents DO del país. En aquest sentit, es proposen dos menús, que es podran comprar a la barra de begudes:

 

Menú 1 (10€): 1 tapa de 3€, 1 tapa de 5€ i 1 beguda o 2 aigües

Menú 2 (20€): 2 tapes de 3€, 2 tapes de 5€ i 2 begudes

 

 

Als estands dels restaurants més representats de la ciutat es podran comprar les tapes de 3 i 5€ a la mateixa parada.

 

Com a novetat d'aquest any, la Fira comptarà amb un nou espai d'hort urbà, en què tant infants com adults podran aprendre a crear el seu propi hort urbà a casa a partir de tallers i xerrades amb experts. 

 

La Fira també gaudirà d'una àrea de barbacoes, microones i pícnic, d'una zona d'exposicions amb "sketches" en col·laboració amb Urban Sketchers i, per últim, d'espectacles i actuacions en directe.

 

Mercat de Mercats té lloc a la plaça de les Glòries els dies 22, 23 i 24 d'octubre.

 

Horaris

 

Divendres 22: d'11.00 a 22 h

Dissabte 23: d'11 a 22 h

Diumenge 24: d'11 a 21 h

 

La Fira se celebrarà respectant la normativa Covid vigent durant aquestes dates.