Aula 2021

 

 

 

 

Aula de mercat 

#mercatdemercats

 

ELS BLOGGERS GASTRONÒMICS MÉS CONEGUTS EN VIU I TALLERS I TASTS DE LA MÀ D'ESPECIALISTES

 

·DIVENDRES, 22          ·DISSABTE, 23          ·DIUMENGE, 24

 

Activitats gratuïtes amb places limitades i subjectes a modificacions

 

_____________________________________________________

 

 

divendres22 d’octubre

 

 

12.00 - 13.00 h

Presentació del llibre de Carme Gasull sobre productes de mercat

Carme Gasull

 

 

13.15 - 14.15 h

Consells per tenir una alimentació sostenible i una cuina d'aprofitament

 Fundació Espigoladors

 

 

15.00 - 16.30 h

Introducció pràctica a la fermentació

 Microorganismes

 

 

17.00 - 18.00 h

Acte institucional WUWM

 

 

18.30 - 19.30 h

Cuina de mercat amb Xef Rafuel

  Rafael Antonín

 

 

20.00 - 21.30 h 

 Taula rodona de vins naturals i agricultura biodinàmica

Òscar Navas (Batussa) i Ruben Parera (Finca Parera)

 

 

 

Tornar al principi

 

dissabte, 23 d’octubre

 

11.30 - 12.30 h 

Fem un ram de flors

 Flores Navarro

 

 

13.00 - 14.00 h 

 Postres de tardor amb Sofia Janer

 Sofia Janer

 

 

 

15.00 - 16.00 h

 D'aquest peix, no en llencem res!

Montse, comerciant del Mercat de la Barceloneta

 

 

16.30 - 17.30 h

 Alimentació responsable

 Laura Veraguas i Lluís Fisas

 

 

18.00 - 18.45  h

Formatges del país maridat amb Estrella Damm

  Estrella Damm

 

 

19.15 - 20.00  h

Cuina fàcil, saludable i sostenible al microones amb Lékué

Lékué

 

 

20.30 - 21.30  h

Cocktails saludables amb Royal Bliss

  Royal Bliss

 

 

 

Tornar al principi

 

 

diumenge, 24 d’octubre

 

11.30 - 12.30 h

Tye die amb la Tintorista i els seus tints naturals

La tintorista

 

 

13.00 - 14.00 h

 Una verdura, mil maneres

 Chloe Sucreé

 

 

15.00 - 16.00 h

El cafè i el cacau de comerç just

 SlowMov

 

16.30 - 17.15 h

Lékué. Cuina fàcil, saludable i sostenible al microones

Lékué

 

18.00 - 19.00 h

Gastronomia asiàtica amb productes locals

 MA! Condiments i Kensho Sake amb el xef Yasuhiro Hisa

 

19.30 - 20.30 h

Xerrada 'Carn i salut'

Gremi de Carnissers de Barcelona i Dr. Abel Mariné Font

 

 

Tornar al principi