Aula de mercat
#mercatdemercats
ELS BLOGGERS GASTRONÒMICS MÉS CONEGUTS EN VIU I TALLERS I TASTS DE LA MÀ D'ESPECIALISTES
·DIVENDRES, 22 ·DISSABTE, 23 ·DIUMENGE, 24
Activitats gratuïtes amb places limitades i subjectes a modificacions
_____________________________________________________
12.00 - 13.00 h
Presentació del llibre de Carme Gasull sobre productes de mercat
Carme Gasull
13.15 - 14.15 h
Consells per tenir una alimentació sostenible i una cuina d'aprofitament
Fundació Espigoladors
15.00 - 16.30 h
Introducció pràctica a la fermentació
Microorganismes
17.00 - 18.00 h
Acte institucional WUWM
18.30 - 19.30 h
Cuina de mercat amb Xef Rafuel
Rafael Antonín
20.00 - 21.30 h
Taula rodona de vins naturals i agricultura biodinàmica
Òscar Navas (Batussa) i Ruben Parera (Finca Parera)
11.30 - 12.30 h
Fem un ram de flors
Flores Navarro
13.00 - 14.00 h
Postres de tardor amb Sofia Janer
Sofia Janer
15.00 - 16.00 h
D'aquest peix, no en llencem res!
Montse, comerciant del Mercat de la Barceloneta
16.30 - 17.30 h
Alimentació responsable
Laura Veraguas i Lluís Fisas
18.00 - 18.45 h
Formatges del país maridat amb Estrella Damm
Estrella Damm
19.15 - 20.00 h
Cuina fàcil, saludable i sostenible al microones amb Lékué
Lékué
20.30 - 21.30 h
Cocktails saludables amb Royal Bliss
Royal Bliss
11.30 - 12.30 h
Tye die amb la Tintorista i els seus tints naturals
La tintorista
13.00 - 14.00 h
Una verdura, mil maneres
Chloe Sucreé
15.00 - 16.00 h
El cafè i el cacau de comerç just
SlowMov
16.30 - 17.15 h
Lékué. Cuina fàcil, saludable i sostenible al microones
Lékué
18.00 - 19.00 h
Gastronomia asiàtica amb productes locals
MA! Condiments i Kensho Sake amb el xef Yasuhiro Hisa
19.30 - 20.30 h
Xerrada 'Carn i salut'
Gremi de Carnissers de Barcelona i Dr. Abel Mariné Font