Continguts per mes

Font de minerals com el magnesi, el potassi, el calci i el ferro; rics en vitamines com la B1, la B3 i la E; rics en greixos saludables i fibra, amb caràcter antioxidant… Crec que tots sabem de qui estem parlant. Els fruits secs són versàtils, gustosos i molt nutritius, l’acompanyament perfecte per a qualsevol plat i l’aperitiu o el refrigeri ideal per quan ens pica la gana.... Seguir llegint
Avui, 24 d’agost, se celebra Sant Bartomeu, patró dels carnissers. Existeixen diferents versions del martiri que va patir Sant Bartomeu. Segons Sant Doroteo, aquest apòstol “va donar a conèixer l’evangeli de Sant Mateu als indis, en la llengua que ells parlaven, i va morir crucificat a Albana, ciutat de la regió d’Armènia”.   D’altra banda, Sant... Seguir llegint
L’Adriana i la Karina són l’ànima de Merú Bakery, una pastisseria artesanal, inclusiva i sense gluten situada al Mercat del Bon Pastor de Barcelona des del passat mes de juny. Entre el seu ampli catàleg d’especialitats, s’hi troben el massini, el braç de gitano, els pastissos de pastanaga, xocolata i vainilla, el brownie, el red velvet, el tiramisú, els cinnamon rolls i... Seguir llegint
Si hi ha un aliment que agradi a gairebé tothom i que aixequi passions entre els consumidors són les patates fregides. Ja sigui d’acompanyament de qualsevol plat o una gran ració amb ketchup i maionesa per picar, són molt pocs els que s’hi resisteixen. Com també passa amb altres verdures i hortalisses, les patates poden tallar-se de manera diferent segons l'ús culinari que... Seguir llegint
L'estiu i el tomàquet són tan inseparables com Romeu i Julieta, Batman i Robin o les maduixes i la nata. Té tota la lògica del món: aquest fruit brilla durant tota l'estació en gairebé totes les seves varietats, i ens permet elaborar amanides, sopes, farcits i altres meravelles. Però què més podem saber del tomàquet? Quines varietats podem trobar al mercat? Les verduleries s’... Seguir llegint
Ufff, quina calor... Vaig a fer una cervesa! Aquest pensament deu ser el més estès entre els amants de la cervesa durant aquests mesos d'estiu. Però, i si unim cervesa i menjar per gaudir d’aquesta combinació de sabors, a més de refrescar-nos? El maridatge és l'art de combinar cervesa i gastronomia amb la intenció de realçar els sabors i augmentar el plaer de consumir-los. En... Seguir llegint
L’estiu a Instagram està tenint una clara triomfadora: la síndria. I és que infinitat de celebrities i influencers han protagonitzat algunes de les seves millors fotos degustant aquesta fruita tan hidratant i versàtil a l’hora de preparar i servir. Això ens ha deixat algunes de les instantànies més originals i divertides del mes de juliol. Gràcies al seu color cridaner, la síndria és... Seguir llegint