Celebrem la XXI edició del concert de cant coral ‘Canta gran!’ a l’ Auditori

Celebrem la XXI edició del concert de cant coral ‘Canta gran!’ a l’ Auditori

26/07/2022 - 11:19

persones grans. En aquesta edició hi ha participat un grup de cantaires provinents de diferents corals de la ciutat de Barcelona.

La proposta musical i pedagògica Canta gran!, que organitza cada any l’Ajuntament en col·laboració amb el Servei Educatiu de L’Auditori de Barcelona, va celebrar el passat dia 16 de juliol la seva XXI edició amb una peça musical inèdita, EL CAFÈ DE LA VIDA, composada per Josep Ollé i escrita per la Gemma Ventura. L’obra fa un viatge emocional a la infantesa, a la joventut, a l’amor, als records i a tot allò que va canviant i que es va aprenent amb el pas dels anys, i a tots els motius pels quals val la pena ballar i brindar per la vida.

Aquest concert s’havia de celebrar al desembre de 2021 però la situació sanitària no ho va permetre, per la qual cosa es va posposar fins l’estiu, quan la situació fos més favorable.

El programa del Canta gran! segueix les línies de promoció de l’empoderament i l’envelliment actiu, fomentant que les persones grans participin plenament en la societat i que el seu valor hi repercuteixi. Cantar, i cantar en grup, aporta beneficis tant físics com psicològics, és una eina de participació social, de millora i manteniment de la salut i de desenvolupament personal gràcies a la pràctica de l’activitat artística.

Amb aquest projecte volem que les persones grans se sentin reconegudes, respectades i valorades.

Més informació