Els artistes de VinclesBCN enlluernen el seu públic

Els artistes de VinclesBCN enlluernen el seu públic

07/04/2022 - 10:35

persones grans. Les persones grans usuàries del servei VinclesBCN comparteixen les seves obres artístiques amb la resta de companys i companyes

Des del VinclesBCN sempre s’ha tractat de donar veu a les persones usuàries del servei i de prioritzar, a través de la intervenció en els grups, les propostes que elles mateixes realitzen. A finals de 2020 algunes persones usuàries van demanar l’obertura d’un grup específic en l’app per compartir obres artístiques pròpies. Va ser tan gran l’èxit i l’expectativa generada que a inicis del 2021 se’ls hi va fer una proposta que va ser molt ben acollida: generar una nova activitat virtual protagonitzada pels “artistes” de VinclesBCN anomenada “Conferència d’artistes“.

Aquesta activitat es fa de manera bimensual, l’últim dimecres del mes, i està oberta a totes les persones usuàries. Cada dia es presenta una temàtica diferent, com pot ser la poesia, la pintura a l’oli, la guitarra, o la ceràmica entre d’altres, i és liderada per la persona usuària experta en la matèria que exposa part de les seves obres, explicant les tècniques que utilitza, com ha après a fer-ho i qualsevol anècdota que vulgui compartir per generar conversa i diàleg entre els participants.

A més, les conferències es transcriuen simultàniament a través del xat perquè les persones sordes que participen en el servei o aquelles que tenen alguna dificultat auditiva puguin participar d’aquesta proposta sense impediments en la comunicació.

Més informació