Obtenció d'altres targetes de descompte al transport

Definició 

Existeixen diversos títols de transport que donen dret a viatjar de forma gratuïta o a preus reduïts:

  • Targeta Rosa: dóna dret a viatjar en els transports públics de forma gratuïta o a preu reduït i a obtenir determinats descomptes i avantatges a establiments adherits.
  • Passi Metropolità d'Acompanyant de persones amb discapacitat per al transport públic de l'AMB: permet als seus posseïdors utilitzar els serveis de transport públic col·lectiu amb un acompanyant per la zona 1 de l'Àrea Metropolitana de Barcelona sense que l'acompanyant hagi de pagar el viatge. Té validesa temporal i es renova periòdicament si es demostren les condicions per ser-ne beneficiari.
  • Targeta de pensionistes i de persones amb discapacitat i els seus acompanyants per als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya: permet a pensionistes, persones amb discapacitat i els seus acompanyants viatjar amb descompte per la xarxa ferroviària dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).
  • "Tarjeta Dorada" de RENFE: permet obtenir reduccions al preu del bitllet en funció del tren i dia de la setmana. Aquestes reduccions poden arribar al 40 % en AVE, mitjan distància i rodalies.
Requisits 
  • Consulteu les condicions als enllaços
Tràmits 
  • Consulteu els tràmits als enllaços
Observacions 

Cal revisar periòdicament les condicions i ofertes de cada títol de transport

La guia de recursos informa sobre els recursos, ajuts i beneficis que han estat considerats d’interès per a les persones amb discapacitat que resideixen a la ciutat de Barcelona.

Són recursos propis de l’Ajuntament de Barcelona i també d’altres administracions, raó per la qual et recomanem que consultis els enllaços de l'apartat 'Més informació' per assegurar-te que sigui la darrera versió actualitzada.

Si hi detectes qualsevol error o trobes que hi manca algun recurs, informa’ns-en a través d’aquest formulari​.

Comparteix aquest contingut