Punt d'Informació Cartogràfica (PIC)

Cerca emplaçaments, entre altres, al plànol urbanístic. Té caràcter informatiu, no normatiu. Consulteu aquest plànol per conèixer els codis d'àmbits i les qualificacions aplicables al cercador descrit abans, així com el número d'identificador dels elements catalogats. Consulteu la llegenda. 

AVÍS:

Properament entrarà en funcionament el Portal d'Informació Urbanística, que integrarà en una sola eina de consulta les informacions actualment disponibles al Cercador de Planejament, el Cercador de Patrimoni i el Punt d'Informació Cartogràfica (PIC). El nou portal substituirà aquestes tres eines, que deixaran d'estar accessibles un cop entri en servei.

A més de facilitar la consulta de la informació, el nou portal suposarà una millora en l'accessibilitat i navegabilitat dels continguts, oferint una versió adaptable als dispositius mòbils. També, per tal de complir amb els estàndards normatius europeus s'ha actualitzat la base cartogràfica (ETRS 89) (i adaptat el parcel·lari) sobre la qual s'hi ha transcrit el planejament vigent.

Accediu al servei: