Barcelona rep la visita de Konak, una altra de les 100 Ciutats de la Missió Europea

La visita d'estudi tenia l'objectiu d'intercanviar experiències de bones pràctiques sobre polítiques climàtiques, treball educatiu-cultural i implicació de la gent jove en l'acció contra l’emergència climàtica.

..
10/09/2024 - 14:48 h - Agenda 2030 Ajuntament de Barcelona

Barcelona ha rebut la visita d’una delegació de Konak, el municipi central i nucli administratiu i comercial de la ciutat metropolitana d’Izmir, a Turquia. Igual que Barcelona, Izmir forma part de la missió europea de les 100 ciutats.

La visita d’estudi tenia l’objectiu d’intercanviar experiències de bones pràctiques sobre polítiques climàtiques, treball educatiu-cultural i implicació de la gent jove en l’acció contra l’emergència climàtica. La trobada s’ha fet en el marc del projecte Localization for Climate Change Adaptation, finançat pel fons de cooperació turco-europea.

La delegació de vuit persones provinent de Konak, formada per regidors, gerents, tècnics i representants d’entitats, han visitat la Fàbrica del Sol, un equipament d’educació ambiental promogut per l’Ajuntament de Barcelona.

A més a més, han tingut l’oportunitat de conèixer el context general de la Xarxa B+S, amb especial èmfasi en el programa Escoles + Sostenibles i la participació dels infants i joves per fer front a l’emergència climàtica.

Per finalitzar la visita, el grup s’ha traslladat cap a altres zones de la ciutat en un recorregut comentat per descobrir els projectes relacionats amb les polítiques d’adaptació, com ara el Pla d’Ombres o els nous equipaments de l’àrea de Glòries.