Inici / Noticia / Us presentem les últimes activitats que hem fet al Catàleg Antirumors!

Us presentem les últimes activitats que hem fet al Catàleg Antirumors!

Les activitats s’estan duent a terme, aplicant les mesures que marquen les autoritats sanitàries, per garantir la seguretat de les participants. Us animem a sol·licitar-les!

Aquestes darreres setmanes s’han dut a terme les següents activitats, us fem extensible una mostra de les fotos destacades:

Les valoracions per part de totes les participants han estat molt positives i coincideixen en què és necessari abordar els temes que es tracten a les activitats.

A tall d’exemple de l’activitat Foto, imatge i acció!, impartida per La Tregua i El Catalejo, una participant ha valorat: “Ho veig una bona activitat de connexió, alhora que de conscienciació i qüestionament”

Per altra banda, una participant de l’activitat Ho fem rimant, impartida per la Fundació Pere Tarrés, respon a la pregunta: “Creus que és important treballar aquests temes?”: “sí ¿porque no? está bien hablar de estos temas, ya que no hablan mucho y están un poco olvidados”

Participants de l’activitat Creant comunitat, de l’Associació Cultural La Nave Va, opinen que cal parlar de les temàtiques abordades al taller ja que “moltes vegades expliquem sobre les coses que faríem en diverses situacions. Però no crec que ningú s’hagi posat a pensar: què faria si aquella situació fos real?”

De l’activitat Teixint vincles al barri, impartida per Lo Relacional, dues participants van destacar que el més rellevant que els ha aportat aquesta activitat és: Hablar libremente”, Se aprende mucho hablando del barrio, de la vida de las mujeres…”.

En l’activitat Moure la memòria, impartida per Lo Relacional, les participants van destacar, com a positiu de l’activitat: “Que hablamos cómo nos sentimos en el barrio”, Se aprende mucho, el significado de ser un grupo.

Us recordem que les activitats del Catàleg Antirumors estan a disposició de les entitats, els serveis i els equipaments de Barcelona, de manera gratuïta. I aborda un seguit de temàtiques interculturals amb formats amens i creatius.

A dia d’avui, totes les activitats s’estan fent de forma presencial sempre que es puguin respectar les mesures de seguretat en la seva totalitat. Tanmateix si alguna entitat sol·licitant ho requereix, existeix la possibilitat de fer-les en línia, adaptant les activitats al format online.

Si tens dubtes, escriu-nos a plainterculturalitat@bcn.cat i farem el possible per assessorar-te i ajudar-te a fer l’activitat!

Comparteix aquest contingut