Altres competències

Iniciació a la informàtica

Hi trobareu material i recursos per començar a utilitzar les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC): llibres d' informàtica en general, de programaris (com ara el Word o l' Access), d' internet, sobre xarxes socials...

També hi podeu trobar manuals de mecanografia, materials d'aprenentatge multimèdia Visual training, o la col·lecció Informática para mayores, de l'editorial Anaya Multimedia.

Així mateix, també disposeu de guies i recursos sobre les proves ACTIC.

L' ACTIC (acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació) és el certificat acreditatiu de la competència digital emès per la Generalitat de Catalunya.

Per mitjà de l'ACTIC, la persona titular pot acreditar, davant qualsevol instància pública o privada, les seves competències en tecnologies de la informació i la comunicació.

Molts dels cursos que s'ofereixen a les biblioteques es basen en competències ACTIC.

La Biblioteca Bon Pastor és centre col·laborador ACTIC i posa a la vostra disposició les seves instal·lacions i els seus recursos per fer la prova d'avaluació.

Obtenir el carnet de conduir

Disposeu de manuals i tests per a l'obtenció de diverses llicències per conduir: vehicles especials, de transport de passatgers, etcètera. Entre altres, teniu a l'abast els llibres de l'editorial Etrasa, especialitzada en trànsit viari. Així, hi podeu trobar llibres de conducció, de mecànica...

També teniu manuals en diverses llengües, com per exemple en anglès, xinès o àrab.