Espai Multimèdia

A la segona planta de la biblioteca es troba aquest espai, que disposa de nou ordinadors, un escàner i una impressora. Hi podeu reservar els PC, connectar-vos a internet i treballar amb els programes instal·lats, com ara el paquet de Microsoft Office o l'Open Office, entre altres.

L'Espai Multimèdia disposa d'un servei d'assessorament en l'ús de les tecnologies de la informació. Aquest servei està obert a tothom i s'atenen les consultes relacionades amb la recerca d'informació a internet, correu electrònic, elaboració de documents escrits, fulls de càlcul, retoc d'imatges, Wi-Fi, etc.

Dos dies a la setmana podreu resoldre els vostres dubtes i preguntes.

  • Dimarts, de 16.00 a 19.00 hores
  • Divendres, de 10.00 a 13.00 hores

A l'Espai Multimèdia també es duen a terme cursos i tallers per iniciar-se en la informàtica, la fotografia, la navegació per internet o el programari lliure, entre altres.

La inscripció es pot fer a través d'internet o directament a la biblioteca. Cal inscriure-s'hi prèviament. Les inscripcions comencen el dia 15 del mes anterior. Les places són limitades.

A l'Espai Multimèdia es fa la prova d'avaluació de l'ACTIC (acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació). La Biblioteca Bon Pastor és centre col·laborador per a l'obtenció d'aquest certificat.

Enllaços relacionats: