Espai Multimèdia

A la segona planta de la biblioteca es troba aquest espai, que disposa de nou ordinadors, un escàner i una impressora. Hi podeu reservar els PC, connectar-vos a Internet i treballar amb els programes instal·lats, com ara el paquet de Microsoft Office o l'Open Office, entre d'altres.

L'Espai multimèdia disposa d'un servei d'assessorament en l'ús de les tecnologies de la informació. Aquest servei està obert a tothom i s'atenen les consultes relacionades amb la recerca d'informació a Internet, correu electrònic, elaboració de documents escrits, fulls de càlcul, retoc d'imatges, Wi-Fi, etc. Aquest servei s'ofereix  de gener a juny i d’octubre a desembre, dijous 10 a 13 h i dimarts 17 a 20 h.

A l'Espai Multimèdia també es duen a terme cursos i tallers per iniciar-se en la informàtica, la fotografia, la navegació per Internet o el programari lliure.

La inscripció es pot fer a través d'Internet o directament a la biblioteca. Cal inscriure-s'hi prèviament. Les inscripcions comencen el dia 15 del mes anterior. Les places són limitades.

A l'Espai multimèdia es fa la prova d'avaluació de l'ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació). La Biblioteca Bon Pastor és centre col·laborador per a l'obtenció d'aquest certificat.