Què és el Fons Especial Cuina?
El Fons Especial de Cuina és un dels tres fons especials que té la biblioteca. En aquesta part de la col·lecció es poden trobar: receptaris de la nostra terra i d'arreu del món, cuina segons aliments (peix, carn, arròs, llegums, ...), cuina d'autor, cuina vegetariana, pastisseria ...
La biblioteca disposa d'un fons de revistes sobre cuina. Els títols disponibles són:
Fons antic Cuina
La biblioteca compta amb un important fons antic sobre temàtica Cuina que es va adquirir durant l'època de l'Institut de Cultura, i que funcionava com a material de consulta de les alumnes del centre. Aquesta part del fons només es pot consultar a sala (són documents exclosos de préstec).
Tot i que el fons compta amb publicacions actuals en sèrie que es poden agafar en préstec, la biblioteca també disposa d’una gran col•lecció de revistes antigues dels segles XIX i XX relacionades amb les tres especialitzacions que té la Biblioteca i que es poden consultar a aquesta àrea (aquest tipus de consulta es realitzarà en horari de tarda de la biblioteca), algunes de les quals es poden consultar a Internet a través del Trencadís, el dipòsit digital de la Xarxa de Biblioteques Municipals.