Espai Multimèdia

La biblioteca disposa d'un espai multimèdia equipat amb deu ordinadors que podeu utilitzar (cal reservar ordinador) i treballar amb eines de tractament d'imatges, de so i de vídeo i de gestió de pàgines web, entre d'altres. També hi trobareu un escàner i una impressora.

En aquest espai disposeu d'un servei d'assessorament en l'ús de les tecnologies de la informació on s'atenen les consultes relacionades amb la recerca d'informació a internet, el correu electrònic, l'elaboració de documents escrits, els fulls de càlcul, el retoc d'imatges, etcètera. Aquest servei s'ofereix  de gener a juny i d’octubre a desembre, dimarts de 10 a 13 h,  dilluns i dijous de 17 a 20 h.

La biblioteca ofereix trimestralment una programació de cursos i tallers per iniciar-se en la informàtica, la fotografia, la creació de pàgines web, el programari lliure i la creació de blocs. Les inscripcions comencen el dia 15 del mes anterior i hi ha places limitades.

La biblioteca també disposa de vuit ordinadors del servei d'Internet i + i d'un ordinador de consulta ràpida (10 minuts).