Àrea infantil

L'àrea infantil, situada a la planta 0, és la part de la biblioteca destinada als infants i joves de fins a 13 anys, però també als pares i les mares que els acompanyen i a les persones interessades en els llibres per a infants i sobre l'educació i la cura dels fills i les filles.

Posem al vostre abast tot un món d'imaginació i informació. És un plaer dedicar temps a triar llibres, pel·lícules, música...

Gaudiu d'un moment de lectura a la biblioteca, en veu baixa, i col·laboreu perquè l'ambient sigui relaxat. És important que l'infant aprengui a través dels seus pares que la biblioteca és un lloc tranquil.

Un cop acabeu la lectura, deixeu els llibres als carretons. Els bibliotecaris s'encarregaran d'endreçar-los.

Hi trobareu dues grans àrees: de ficció (ordenada per edats) i de coneixements (classificats per temes). 

Contes per temes. Trobareu en bucs diferenciats seccions específiques de contes (contes per a petits lectors, llibres joc, primers coneixements) i contes que tracten d'una temàtica específica: contes populars, festes populars,família, llocs i pobles, professions, natura, emocions, hàbits, lletra lligada i lletra de pal.

També podeu trobar còmics, revistes infantils, aprenentatge d'idiomes, pel·lícules en DVD, música, jocs per ordinador i jocs per videoconsola i el servei d'Internet i +.

Famílies: Hem agrupat a la sala infantil els llibres, les revistes i els recursos destinats a pares i mares per a l'educació dels infants.

Us oferim, també, un programa d'activitats, narració de contes o tallers per promoure el gust per la lectura.

Els follets de la biblioteca: Els Petits Fuster són cinc germans, quatre nens i una nena, que viuen a la biblioteca. Es diuen Petit Fuster Net, Petit Fuster Endreçat, Petita Fuster Tímida, Petit Fuster Divertit i Petit Fuster Viatger. Com els ratolins, dormen de dia i es desperten de nit. Quan surten de la seva capsa-dormitori fan allò que més els agrada fer a la biblioteca: netejar, endreçar, estar tranquils, divertir-se i viatjar amb contes, pel·lícules, música i revistes.