Fons Biel Moll

La Biblioteca Jaume Fuster posa a disposició dels usuaris el fons Biel Moll de pel·lícules cinematogràfiques. Agraïm el donatiu de la família de l'actor, director teatral i director del Festival Grec de Barcelona que representa una aportació important al conjunt de fons de cinema de la Biblioteca Jaume Fuster, així com al de Biblioteques de Barcelona.

El fons, que consta de 1.859 DVD, abraça tot tipus de gèneres (acció, animació, aventures, bèl·lic, ciència ficció, comèdia...), de totes les èpoques i de moltes procedències: cinema europeu, nord-americà, sud-americà, africà i asiàtic. Es tracta d'una col·lecció heterogènia que recull tot tipus de corrents cinematogràfics i que també aporta documents de qualitat i únics a la col·lecció de Biblioteques de Barcelona.

Aquest fons es pot consultar al catàleg col·lectiu de Biblioteques de Barcelona i té les mateixes condicions de préstec que la resta de documents audiovisuals. Aquest fons es troba a la primera planta de la biblioteca. Es pot identificar clarament per una caràtula negra que conté el logotip del fons.

Enllaços relacionats: