Espai Multimèdia

L'Espai multimèdia és una aula situada a la planta 1 de la biblioteca, destinada a la formació en tecnologies de la informació i la comunicació.

L'accés és lliure. Per connectar-vos als ordinadors el sistema us demanarà un usuari i contrasenya: el número del carnet de Biblioteques i el vostre PIN. Si no recordeu el PIN, en podeu generar un de nou aquí.

Disposeu de tretze ordinadors reservables amb diferents programes i connexió a Internet, una impressora i un escàner. El terminal 9 està reservat per escanejar. Cal que us adreceu primer al taulell de la primera planta per fer la reserva. En aquest terminal també està instal·lat el programa JAWS per a persones amb dificultats visuals.

Horari de l'Espai Multimèdia

  • Dilluns i dissabte, de 09.30 a 13.00 i de 15.30 a 20.00 h
  • De dimarts a divendres de 09.30 a 20.00 h
  • Dissabte, de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 h
  • Diumenge de 10.00 a 14.00 h

Servei de suport informàtic: Podeu fer consultes puntuals o sol·licitar hora, al taulell de la planta 1, per resoldre dubtes sobre una dificultat que tingueu amb els programes instal·lats als ordinadors, els recursos d'Internet o de connexió a Internet a través del Wi-Fi. Aquest servei s'ofereix  de gener a juny i d’octubre a desembre, dimarts i dissabtes de 10 a 12:30 h i dijous de 10 a 12:30 h i de 17 a 19:30 h.

Projectes de formació: La biblioteca ofereix serveis adreçats a satisfer les necessitats dels grups de la comunitat que, per raons diverses, no poden usar els serveis convencionals o que necessiten serveis adaptats als seus interessos.

Actualment, la biblioteca té línies de col·laboració amb fundacions de joves i adults amb discapacitats intel·lectuals i de persones amb discapacitat pel que fa a la integració sociolaboral. La biblioteca cedeix l'Espai Multimèdia per fer tallers conduïts per monitors i professors especialitzats d'aquestes entitats.

Fundació Ludàlia: Entitat destinada a garantir els drets culturals, el dret a un temps de lleure qualitatiu, el dret a la inclusió social i el dret a una vida digne, de joves i adults amb discapacitat intel·lectual.

Treball als barris:  Projecte de Barcelona Activa que ofereix activitats i assessorament per trobar feina.

Obert al futur: Programa de Barcelona Activa que ofereix formació en gestió empresarial i noves tecnologies adaptada a les necessitats dels professionals dels comerços i serveis de proximitat.