Espai Multimèdia

L'Espai Multimèdia és una aula situada a la planta 1 de la Biblioteca, destinada a la formació en tecnologies de la informació i la comunicació.

L'accés és lliure. Per connectar-vos als ordinadors el sistema us demanarà un usuari i contrasenya: el número del carnet de biblioteques i el PIN que per defecte és la vostra data de naixement en vuit números seguits.

Disposeu de tretze ordinadors reservables amb diferents programes i connexió a internet, una impressora i un escàner. El terminal 9 està reservat per escanejar. Cal que us adreceu primer al taulell de la primera planta per fer la reserva. En aquest terminal també està instal·lat el programa JAWS per a persones amb dificultats visuals.

Horari de l'Espai Multimèdia

  • Dilluns i dissabte, de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 21.00 h
  • De dimarts a divendres de 10.00 a 21.00 h
  • Diumenge de 11.00 a 14.00 h

Servei de suport informàtic: Podeu fer consultes puntuals o sol·licitar hora al taulell de la planta 1 per resoldre dubtes sobre una dificultat que tingueu amb els programes instal·lats als ordinadors, els recursos d'internet o de connexió a internet a través del Wi-Fi.

Horari del servei de suport informàtic

  • Dimarts i dijous i dissabte de 10.00 a 13.00 h. 
  • Divendres de 17.00 a 20.00 h

Projectes de formació: La biblioteca ofereix serveis adreçats a satisfer les necessitats dels grups de la comunitat que, per raons diverses, no poden usar els serveis convencionals o que necessiten serveis adaptats als seus interessos.

Actualment, la biblioteca té línies de col·laboració amb fundacions de joves i adults amb discapacitats intel·lectuals i de persones amb discapacitat pel que fa a la integració sociolaboral. La biblioteca cedeix l'Espai Multimèdia per fer tallers conduïts per monitors i professors especialitzats de les entitats.

Fundació Ludàlia: Entitat destinada a garantir els drets culturals, el dret a un temps de lleure qualitatiu, el dret a la inclusió social i el dret a una vida digne, de joves i adults amb discapacitat intel·lectual.

Treball als barris:  Projecte de Barcelona Activa que ofereix activitats i assessorament per trobar feina.

Obert al futur: Programa de Barcelona activa que ofereix formació en gestió empresarial i noves tecnologies adaptada a les necessitats dels professionals dels comerços i serveis de proximitat.