Viatges

La Biblioteca Jaume Fuster disposa d'un fons especialitzat en viatges situat a la planta 2 on es poden trobar guies de països, regions o ciutats. També trobareu mapes, DVD, literatura de viatges i una àmplia secció d'excursionisme a la planta 2. També està subscrita a 22 revistes especialitzades en viatges, que trobareu a la planta 0.

Periòdicament, a la biblioteca, es fan cicles d'activitats sobre turisme conduïdes per fotògrafs, viatgers, geòlegs, escriptors, així com exposicions del fons, especialment de les novetats.

Fons del Club Excursionista de Gràcia

La biblioteca posa a disposició de tota la ciutadania un nou fons especialitzat en excursionisme amb documents procedents del Club Excursionista de Gràcia. Es tracta d’un fons antic format per les donacions dels socis del club que inclou documents referents a les següents temàtiques: geografia, guies i literatura de viatges, muntanyisme, espeleologia, rutes alpines, senderisme, associacionisme, accidents geogràfics, escalada, alpinisme,esquí, acampada i esports d’aventura. El fons a part de llibres inclou mapes i publicacions periòdiques.

La consulta del fons té unes condicions específiques atès el seu valor històric i la fragilitat d’alguns documents.