Parlem amb... Maria Nicolau

Xerrada. Dilluns 6 de maig, a les 18:30 h. L'autora ens parlarà de la seva obra més coneguda, 'Cuina! o barbàrie', que es va comentar al club de lectura general de la Biblioteca Jaume Fuster.

La polifacètica Maria Nicolau ens parlarà de la seva obra més coneguda, Cuina! o barbàrie, que es va comentar al club de lectura general de la Biblioteca Jaume Fuster.

L’autora ens obre les portes a una cuina rica, sostenible, apassionada i, sobretot, coherent. Una cuina explicada a través de la història i la ciència, la natura i la tecnologia, els episodis col·lectius i la vivència íntima. Per què l’olla és l’invent primordial de la civilització? Què ho fa que els pastissos s’inflin al forn? Com és que només comprem salmó i lluç, tenint el Mediterrani ple d’altres varietats de peix? En aquest llibre, molt més que receptes, trobareu una cuina que respon a la necessitat de subsistir, però també al goig de compartir i que ens recorda que nosaltres som els últims responsables de la manera com vivim.

Sessió del club de lectura general obert al públic. Accés lliure fins a omplir l’aforament.