Agenda del Casal

Dilluns, 06/05/2024

EXPOSICIÓ | REFLEXIONS MIGRATÒRIES

00:00

Del 6 al 31 de maig

Rostres il·lustrats a través de la tècnica del collage que expressen la riquesa de la diversitat. Un homenatge a les dones valentes que a través de les seves anècdotes cercant constantment el benestar, dones que es troben en espais amb activitats de salut mental intercultural i feminista, per a enfortir-se, donar-se suport i protegir-se.​

ACTIVITAT COMPLEMENTÀRIA

Divendres 10 de maig, a les 19 h

Inauguració de l'exposició 

 

A càrrec de Narla Rey​

Activitat gratuïta ​

AULA DEL MAS | TALLER DE DEFENSA PERSONAL FEMENINA

11:00 to 13:30

Dissabte 25 de maig; 8 i 15 de juny, d’11 a 13.30 h 

Aquest taller vol ser una reflexió sobre el que ens passa i què fer en una situació de violència. 
Amb un enfocament gestàltic i utilitzant la bioenergètica, les dinàmiques de grup i les arts marcials, farem un treball lúdic, d’autoexploració i en compartirem les experiències. 
Després d'una breu introducció al marc de treball i una roda per parlar, passarem directament al cos per explorar sensacions, emocions i jocs. 

Docent: Sergi  Sanmartin  

Preu: 23,50 € 

Inscriu-te aquí

ACTIVITATS | SESSIÓ FORMATIVA SOBRE EINES DE PARTCIPACIÓ CIUTADANA

18:00

Dijous 30 de maig, a les 18 h

Acollim una xerrada formativa organitzada des de la taula eix Pere IV, en col·laboració amb la FAVB, la CAB i la Fundació Ferrer i Guàrdia. Aquestes diferents associacions estan impulsant un projecte que té com a objectiu promoure l'ús de les eines de participació ciutadana de la ciutat. La intenció és poder fer una sessió per districte durant els pròxims mesos. 

Podeu consultar tota la informació sobre aquesta iniciativa en el següent enllaç: https://participemidecidim.eixpereiv.org/