Agenda del Casal

Dimarts, 16/04/2024

AULA DEL MAS | TALLER DE PINTURA I DIBUIX

19:00 to 21:00

Dimarts 16, 23, 30 d’abril; 7, 14, 21, 28 de maig; 4 i 11 de juny, de 19 a 21 h 

Aquest taller és un recorregut d'iniciació pel món del dibuix i la pintura. Gaudirem mentre aprendrem a fer servir llapis de grafit, llapis de colors i pinzells amb acrílic; llum, ombra, degradat, intensitat, volum... totes aquestes paraules en un no-res seran les teves aliades al taller! 

Material que cal dur el primer dia de classe: un bloc de dibuix d’aprox. 90 gr (mida DIN A4 o DIN A5), llapis HB, 2B, 6B, un pinzell difuminador de paper, goma d'esborrar, maquineta i força il·lusió! 

Docent: Alícia Santamaria 

Preu: 56,41 €

Inscripcions aquí

AULA DEL MAS | TALLER DE DEFENSA PERSONAL FEMENINA

11:00 to 13:30

Dissabte 25 de maig; 8 i 15 de juny, d’11 a 13.30 h 

Aquest taller vol ser una reflexió sobre el que ens passa i què fer en una situació de violència. 
Amb un enfocament gestàltic i utilitzant la bioenergètica, les dinàmiques de grup i les arts marcials, farem un treball lúdic, d’autoexploració i en compartirem les experiències. 
Després d'una breu introducció al marc de treball i una roda per parlar, passarem directament al cos per explorar sensacions, emocions i jocs. 

Docent: Sergi  Sanmartin  

Preu: 23,50 € 

Inscriu-te aquí

EXPOSICIÓ | NECESSITAT DE VEURE'M

00:00

De l'1 al 30 de juny

Aquest treball neix de la necessitat d'expressar-me i deixar anar. Què el pensament deixi en pau el sentiment i, aquest, travessi el cos per transformar-se en acció, deixar-me ser i, per fi, poder continuar endavant. ​​

A càrrec de Alicia Port​

Activitat gratuïta ​

AULA DEL MAS | EINES D'EXCEL QUE ENS FARÀ LA FEINA MÉS FÀCIL

18:00 to 20:30

Dimecres 5 i 12 de juny, de 18 a 20.30h 

Les eines d'Excel són accions simplificades per a definir un disseny visual, jerarquitzar i administrar la informació que capturem en els fulls de càlcul. En aquest taller veurem com crear taules de dades, generar gràfics i fer servir les principals fórmules i funcions.   

*Es recomana que l’usuari porti el seu portàtil 

Docent: Jaime Rodríguez 

Preu: 15,67€ 

Inscriu-te aquí

CONVIVÈNCIA I INTERCULTURALITAT | INTERCANVI LINGUÏSTIC

19:00 to 21:00

5 i 19 de juny, a les 19 h 

Espai informal de trobada i intercanvi cultural en el qual, a través de la llengua catalana, tindrem l’oportunitat de conèixer, compartir i conviure amb veïns i veïnes del barri. 

Per a més informació escriure a cemasguinardo@qsl.cat

ACTIVITAT | TAULA DEL MAS

19:00

Dijous 6  de juny, a les 19 h 
Espai obert de participació i programació trimestral del Casal Mas Guinardó. Les entitats, grups i persones vinculades a la vida comunitària d’aquest Casal hi  participen oferint les propostes de programació o sumant-s’hi. Es proposa treballar en projectes de manera col·lectiva amb altres entitats i grups, i amb tothom que s’hi vulgui sumar.  

Organitza: Casal Mas Guinardó 

Per a més informació escriure a cemasguinardo@qsl.cat