Programació cultural gener-març 2018

09/01/2018 > 01/01/2030

L’Auditori de Sant Martí de Provençals és un equipament cultural que té com a objectiu potenciar i dinamitzar l’activitat cultural del districte de Sant Martí i de la ciutat de Barcelona. L’espai acull una programació estable de música, arts escèniques i cinema, amb una especial sensibilitat pel públic jove i familiar.


Estrenem un nou any amb novetats! Resulta que els Reis Mags se'ns han avançat i ens han portat millores en infraestructures, de manera que a partir d'ara podreu gaudir de més CIRC ("Ni cap ni peus", "Bubble") a l'Auditori.

Seguint amb la màgia d'aquests mesos, la programació de gener a març està plena de propostes pels més petits de la casa: Ricky el professor de tenis, Aquarel·la, Valentina, Cromàtic, Zaquizamí, el Petit Cineclub, i el documental "L'hora dels deures". 

També seguim apostant per les creacions comunitàries, engegant la segona edició de Creació XIC a Sant Martí (Inscripcions aquíi oferint un assaig obert d'AKANA, projecte artístic comunitàri creat per la associació Voces Gitanas, Centre Gitano de La Mina i la dramaturga Marta Galán. 

I recordeu que al febrer torna una nova edició del Barcelona Districte Cultural! 

 

Compartir