Programació cultural estiu 2018

Il·lustració: Maria Mestre Vericat

22/06/2018 > 20/07/2018

L’Auditori de Sant Martí de Provençals és un equipament cultural que té com a objectiu potenciar i dinamitzar l’activitat cultural del districte de Sant Martí i de la ciutat de Barcelona. L’espai acull una programació estable de música, arts escèniques i cinema, amb una especial sensibilitat pel públic jove i familiar.


Arriba l'estiu, el bon temps i les ganes d'estar al carrer! Per això l'Auditori de Sant Martí surt a la plaça per donar la benvinguda a la programació d'estiu amb el show "Els homenets". També com ve sent tradició torna el Cinema a la Fresca, aquest any amb "Little Miss Sunshine". 
Hi haurà més cinema, però dins de l'Auditori (també s'hi està fresquet, tenim aire condicionat! ;)) on es podran veure documentals com "Petitet", "Dolphin Man" ("El Documental del Mes) o "Cobdícia" (dins el cicle "Claqueta i Acció). 
El cicle "Escena d'estiu" complementa la programació de juliol amb assajos oberts  - "Akana", "Tot esperant Godot" -, teatre - "Trajectes llargs per a embarcacions petites"-, òpera i circ. 

 

 

Compartir