Barcelona Districte Cultural: Akelarre
Cia. The Feliuettes - Teatre

De 20 a 21.30 h

06/03/2020
Preu: Gratuït

The Feliuettes retornen al cabaret més genuí, amb música, gamberrisme, reivindicació, comèdia i autoparòdia, dirigides per Míriam Escurriola, amb textos de Clàudia Cedó, Cristina Clemente, Xavi Morató, Mireia Giró, Gerard Sesé, The Feliuettes i Míriam Escurriola i música de Clara Peya, Arnau Tordera, Ariadna Cabiró i Gerard Sesé.

The Feliuettes ens conviden al seu aquelarre, on ens interpel·len, es pregunten sobre el món que els ha tocat viure i sobre com transformar-lo, sent dones. A través de l’esperit nascut del cabaret més personal, personatges inesperats posaran en qüestió situacions quotidianes i no tan quotidianes, deformant-les amb un mirall ple de possibilitats. Humor negre, faula idiota i perversa, el kitsch, l’absurd, l’stand up comedy, l’esperit punk… ingredients en el nostre còctel per parlar amb llibertat i humor.

Fitxa:

  • Intèrprets: The Feliuettes - Laia Alsina Riera, Maria Cirici, Laura Pau i Gerard Sesé
  • Direcció: Míriam Escurriola 
  • Autors: Ariadna Cabiró,Mireia Giró,Xavi Morató,Clàudia Cedó,Cristina Clemente,Gerard Sesé,Laia Alsina Riera,Laura Pau,Clara Peya,Arnau Tordera i Míriam Escurriola.
  • Direcció musical: Gerard Sese

Durada: 90 min.
Edat recomanada: Més de 12 anys.


 

Espectacle gratuït. Recollida prèvia d'entrades obligatòria, aforament limitat.

PROCEDIMENT DE RESERVA I RECOLLIDA D'ENTRADES CIRCUIT BARCELONA DISTRICTE CULTURAL

Tots els espectacles del Circuit Barcelona Districte Cultural funcionaran amb reserva o recollida d'invitacions gratuïtes. A l'Auditori de Sant Martí, la distribució de les entrades es durà a terme online i presencialment, i es distribuirà la meitat de l'aforament en cadascuna de les modalitats. 

ONLINE

Per als espectacles de març podeu fer la reserva d'invitacions gratuïtes online a través del següent enllaç: Vull fer la reserva online!

  • Akelarre: Reserva d'entrades gratuïtes a partir del a partir del 24 de febrer i fins al 6 de març.

PRESENCIAL

Per als espectacles de febrer, podeu recollir presencialment les invitacions (màxim 4 per persona) a la 3a Planta del Centre Cívic Sant Martí en horari de venda d'entrades a partir de les següents dates:

  • Akelarre: Reserva d'entrades gratuïtes a partir del a partir del 24 de febrer i fins al 6 de març.

Les entrades que restin lliures, estaran disponibles el mateix dia de l'actuació des d'1 hora abans de l'hora d'inici de l'espectacle a la recepció de l'Auditori de Sant Martí.

Si teniu algun dubte, podeu contactar-nos a info@auditorisantmarti.net o al 93 256 57 60.

 


Fan circ d'autor, conscients que sota aquesta etiqueta poden fusionar un munt de tècniques diferents: des de la dansa fins a l'acrobàcia, des de la música fins al teatre o al gest. Són els Mumusic i són dos, Clara Poch i Marçal Calvet, que treballen junts des de 2008 i que es van donar a conèixer gràcies a l'espectacle Merci Bien, que va guanyar un dels guardons que concedeix la revista especialitzada Zirkolika i que també va ser premiat a la Mostra d'Igualada.

Ja a Merci Bien era possible trobar el tacte delicat, íntim, proper i càlid que destil·len tots els seus muntatges i que es manté a Amigoo en el qual, potser, evolucionen a la recerca d'un públic més adult, encara que sense renunciar a mantenir l'atenció dels infants. En canvi, estava específicament dedicat pensat per a un públic familiar Petits prínceps, el seu espectacle anterior, amb el qual van encetar una nova línia que van batejar com a Minimumusic.

Compartir