Tomomi Kubo: Kubox
XII Mostra Sonora i Visual - Centre Cívic Convent Sant Agustí

De 18.30 a 19.30 h

13/06/2021

"KuBox" és el nou projecte de Tomomi Kubo, intèrpret d'Ondes Martenot, que proposa una mirada a un món que encara no hem vist. l'Ondes Martenot és un instrument de la segona dècada de segle XX, per al qual hi ha un ric repertori de música clàssica i contemporània. No obstant això, no és molt habitual trobar-lo en el format que ens proposa l'artista.
Tomomi Kubo es proposa mostrar que aquest és un instrument amb moltes possibilitats. En obrir la caixa 'KuBox', sons, vibracions i atmosferes improvisades ens guiaran fins als límits d'aquest instrument.


PROCEDIMENT DE RESERVA I RECOLLIDA D'ENTRADES - MESURES DE PROTECCIÓ

Aquest espectacle es farà amb aforament reduït i respectant el protocol de seguretat Covid-19. Les entrades seran gratuïtes, numerades i caldrà fer la reserva prèviament, a partir del 31 de maig, a través de:

Es podran reservar un màxim de 2 entrades per persona.
Amb la reserva, s'assignarà per correu electrònic o telefònicament, fila i número de butaca. També s'informarà de l'hora d'entrada a l'espectacle.
L'entrada a l'espai serà esglaonada per files. Hi haurà acomodació fins a la localitat reservada. 

Altres mesures de protecció a l'espai seran:

  • Les assistents a l'espectacle caldrà que vinguin amb mascareta.
  • A l'espai hi haurà diversos punts amb gel hidroalcohòlic.
  • Una vegada assegudes al seient, no es podrà canviar de localitat.
  • Un cop iniciat l'espectacle, es prega el màxim silenci a vestíbuls i platea. En la mesura del possible, la porta del teatre es mantindrà oberta o ajustada per a evitar contacte amb les superfícies.

 

Compartir