Tarda familiar a la Sala La Pau: Cinc històries diferents
Cia. Produccions Essencials - Titelles

De 17.15 a 18.15 h

20/01/2022
Preu: Gratuït

L'espectacle ens parla de l'amistat i la superació personal, i ens acosta a la realitat dels infants amb necessitats especials, explorant la riquesa de la diferència amb molt d'humor.

Blai, una làmpada cega que no fa llum i que li encantaria dedicar-se als esports; l'Elizé, un ventilador que té paràlisis de circuits i busca tenir més independència davant del seu pare sobreprotector; el violí Stradi, germà d'un arquet sord, que reclama més atenció, i més aventures dels nostres amics, basades en històries reals.

En el nostre món particular d'objectes vius, tot està normalitzat; no ens centrarem en les diferències, sinó en els reptes i somnis, on ens hi podrem veure reflectits i aquests col·lectius, seran per primera vegada, protagonistes de les històries de tots.

* Tots els recursos d'accessibilitat estan integrats aportant un valor expressiu en tota la dramatúrgia.

Edat recomanada: A partir de 4 anys
Durada aproximada: 55 min.

Lloc: Sala La Pau (c/ Extremadura 15 - Escola La Pau)

Fitxa artística:

  • Actors i manipuladors: Núria Olivé, Marta Rosell, Elia Corral i Sergi Pons.
  • Idea i direcció artística: Sergio Pons
  • Dramatúrgia: Josep Maria Miró
  • Construcció titelles: Jordi Regot
  • Una producció de: Produccions Essencials i Eix 49 - Teatre Akadèmia.PROCEDIMENT DE RESERVA I RECOLLIDA D'ENTRADES - MESURES DE PROTECCIÓ

Espectacle gratuït, cal reserva prèvia d'entrada a partir del 10 de gener a través de:

Es podran reservar un màxim de 4 entrades per persona.

Altres mesures de protecció a l'espai seran:

  • Les assistents a l'espectacle caldrà que vinguin amb mascareta.
  • A l'espai hi haurà diversos punts amb gel hidroalcohòlic.

 

Fan circ d'autor, conscients que sota aquesta etiqueta poden fusionar un munt de tècniques diferents: des de la dansa fins a l'acrobàcia, des de la música fins al teatre o al gest. Són els Mumusic i són dos, Clara Poch i Marçal Calvet, que treballen junts des de 2008 i que es van donar a conèixer gràcies a l'espectacle Merci Bien, que va guanyar un dels guardons que concedeix la revista especialitzada Zirkolika i que també va ser premiat a la Mostra d'Igualada.

Ja a Merci Bien era possible trobar el tacte delicat, íntim, proper i càlid que destil·len tots els seus muntatges i que es manté a Amigoo en el qual, potser, evolucionen a la recerca d'un públic més adult, encara que sense renunciar a mantenir l'atenció dels infants. En canvi, estava específicament dedicat pensat per a un públic familiar Petits prínceps, el seu espectacle anterior, amb el qual van encetar una nova línia que van batejar com a Minimumusic.

Compartir