Teatre: En Bangkok también hay ratas. Les lluites veïnals de les dones als barris obrers de Barcelona.
Cia. La Voz Ahogada Projecte Escènic - Teatre

De 20 a 21h

14/01/2022
Preu: Gratuït

La Rosi i la Mari arriben a Barcelona amb les seves famílies en aquells trens lents i massificats de trist record per tota una generació d’immigrants. Després de viure la duresa de les zones de barraquisme com la Perona o Capitán Arenas, es troben a les Viviendas del Gobernador i allà comença la seva amistat que les mantindrà unides per sempre en la lluita per la justícia social i les millores en els seus barris. 

Amb els anys es converteixen en dues líders veïnals, una a Nou Barris i l’altra a Sant Martí, i estaran presents en totes les conquestes que es van aconseguir gràcies a les concentracions, vagues, manifestacions i protestes al llarg d’aquells anys 60 i 70 a Barcelona.

Les veurem créixer i formar-se dins de les associacions de barris i veurem com la seva lluita fa créixer els mateixos barris, perquè sense l’esforç de totes aquelles dones que com la Rosi i la Mari van lluitar contra les injustícies, la corrupció i la dictadura, mai no hagués estat possible fer de les zones més oblidades de la ciutat uns barris habitables.

Guanyador del primer premi La Filadora 2021. 


PROCEDIMENT DE RESERVA I RECOLLIDA D'ENTRADES - MESURES DE PROTECCIÓ

Cal reservar entrades prèviament, a partir del 3 de gener, a través de:

Es podran reservar un màxim de 2 entrades per persona.

Altres mesures de protecció a l'espai seran:

  • Les assistents a l'espectacle caldrà que vinguin amb mascareta.
  • A l'espai hi haurà diversos punts amb gel hidroalcohòlic

Compartir