Documental del mes: EL SECRETO DEL DOCTOR GRINBERG
Cinema - Dir. Ida Cuéllar, Catalunya i Espanya, 2022, 92’

De 19 a 20.30h

22/09/2022
Preu: Gratuït

Thriller trepidant sobre la desaparició de Jacobo Grinberg, especialista en l’estudi de la telepatia i considerat per a molts com l’Einstein de la consciència. 

El 1994, i en ple clímax de la seva carrera, el doctor mexicà Jacobo Grinberg va desaparèixer misteriosament. Les estranyes circumstàncies de la seva desaparició han donat peu a múltiples hipòtesis i teories que han contribuït a ocultar la veritat del cas. Considerat per molts com l’Einstein de la consciència, Grinberg va portar l’estudi de la psicofisiologia més enllà dels límits de la ciència tradicional amb la finalitat d’acostar-se al potencial infinit del cervell humà i demostrar els primers indicis de la telepatia. 

El director Ida Cuéllar ha investigat el cas durant set anys i ha construït un thriller metafísic trepidant, on es revelen proves desconegudes que reescriuen la crònica dels últims dies abans de la seva desaparició. Submergir-se en el misteri del doctor Grinberg implica reflexionar sobre el misteri de l’existència humana i, més que oferir respostes, descobrirem com fer-nos millors preguntes.

VISIONAT EN LÍNIA DEL 23/09 AL 07/10 NOMÉS CAL QUE EMPLENEU EL FORMULARI I ENTREU EN AQUEST ENLLAÇ PER VEURE EL DOCUMENTAL.

 


 


VISIONAT EN LÍNIA FINS AL 7 D'OCTUBRE

Emplena AQUEST FORMULARI on trobaràs el codi per a poder visionar en línia el documental.

 

Compartir