Què és?
Art tèxtil & craft

La Galeria de la Vil·la Urània és un projecte innovador i transversal que té l’art tèxtil com el suport i mitjà d’expressió més destacable. Per això, volem recuperar i posar al dia les tècniques tradicionals tèxtils, així com promoure i donar visibilitat a les noves tendències que hi ha en aquest sector.

Tallers i activitats tèxtils

D’aquesta manera, bona part de la programació gira entorn els tallers i activitats tèxtils especialitzades en l’àmbit del craft i del handmade.

Aprendre a cosir a màquina en tots els nivells, iniciar-te en el món del patronatge, com fer servir una Overlock o com brodar de manera creativa, són alguns dels cursos que oferim amb professores d'acreditada experiència: la Pilar Gonzalo, la Mònica Marull, la Lady Crochet, la Raquel Pla, la Misako Mimoko, les de Lalanalú..., són algunes de les professores que et poden ajudar a iniciar-te en el món de la costura i handmade o, si ja tens una certa experiència, et poden donar un cop de mà a l'hora de perfeccionar el teu estil o bé conèixer noves tècniques.

També pots assistir a les xerrades i altres activitats puntuals entorn del món del Do-It-Yourself

Per veure quins tallers hem programat, clica aquí.

Per veure quines activitats tèxtils hem programat, clica aquí.

 

[+info: informacio@vilaurania.net]

 

Col·labora:

 alfa

Segueix-nos a:

instagram

Compartir