52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El Temporals 2023 encara la recta final

Diversos centres civics
Fins al 23/12/2023
  • Art i exposicions

Aquestes propostes ja han passat

Encara es poden veure quatre propostes fins a final de desembre

El circuit itinerant d'art contemporani Temporals del 2023 encara el tram final!

Ja s'ha acabat el recorregut d’Estudio sobre la monarquía de Marta Pareja Cobos al CC Navas, hem tancat l’Oficina de Los_posibles de Juan David Galindo al CC Baró de Viver i hem finalitzat les obres d’Urbanismo ficción presentat per l'Antonio R. Montesinos al CC Casinet d’Hostafrancs. El projecte de Laia Noal Jardins sota l’asfalt arriba al seu punt final al CC Guinardó.

Abans no s’acabi l’any, queda tot un mes per gaudir de les altres quatre propostes del Temporals 2023. La ciutat en joc, del col·lectiu ArsGames, s’exposa al CC Convent de Sant Agustí fins després del pont. L’últim dia que es pot visitar la mostra és el 12 de desembre.

Fins al 20 de desembre, al CC Joan Oliver – Pere Quart, hi haurà Nosaltres, interpretats per les flors, d’Alexia Medici. L’endemà tancarà les portes Un àlbum familiar de cures, de Tatiana Donoso, obert fins al 21 de desembre al CC Baró de Viver. Intertextuals, que presenta Marla Jacarilla, és al CC La Casa Elizalde fins al 23 de desembre, just abans de les vacances de Nadal.

Per la quarta edició del programa, que es podrà veure a partir del 12 de gener i fins al 31 de desembre de 2024, s’han seleccionat cinc projectes de producció artística i dues propostes comissariades.

Activitats relacionades