52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Els Centres Cívics s'omplen d'exposicions durant el mes de setembre

Els equipaments reprenen l'activitat cultural amb moltíssimes propostes pels seus espais expositius

Després de fer una pausa durant el mes d'agost, els Centres Cívics reprenen la seva activitat cultural habitual durant el mes de setembre omplint els seus equipaments de noves exposicions que podreu visitar durant tot el mes de setembre. Voleu saber quines són? Aquí us deixem un petit tast!

Apropant-nos a Llatinoamèrica
Els Centres Cívics Pere Pruna, Trinitat Vella i Vallvidrera ens apropen a Llatinoamèrica i a la seva figura de la dona amb les següents exposicions:

  • "Tesoros Escondidos" on la Ivonne Portillo i Casa Jaguar Studio porten l'art llatinoamericà al CC Pere Pruna a partir del 9 de setembre amb pintures, litografies, gravats, fotografies...
  • "Defensores del Cos-territori", un recull de fotografies d'Ester Pérez que es podran visitar al CC Trinitat Vella a partir de l'1 de setembre on es podran veure retrats de dones de poblats de Guatemala i Hondures.
  • "Alimentant la vida per fer front al desplaçament forçat a Colòmbia" és una exposició fotogràfica que vols visibilitzar l'experiència de set dones colombianes. Del 13 al 30 de setembre al CC Vallvidrera Vázquez Montalbán.

Coneixem els barris
Molts equipaments també volen que la gent conegui més el seu barri gràcies a exposicions com "Callejeando" al CC Can Verdaguer, "Frame by frame" al CC Teixonera, "Horta, l'Art de Viure" al CC Matas i Ramis o "El Modernisme i Barcelona" al CC Can Deu.

D'altra banda, molts Centres Cívics també volen donar a conèixer, mitjançant les exposicions, el talent de la ciutat als seus espais. El CC Sant Andreu ens porta l'exposició "Ets curiós?" amb obres del Grup de Pintos de Sant Andreu; el CC Zona Nord arriba al nou curs amb "Danza Para Cualquiera", un recorregut fotogràfic pels diferents projectes de Pobles en Dansa, Ciutats en Dansa i Barris en Dansa; o el CC Casa Golferichs, que exposa les propostes del seu 25è Concurs fotogràfic popular del barri de Sant Antoni i el 17è Concurs de cartells de la Festa Major de Sant Antoni.

Però també podrem conèixer a la mateixa gent del barri amb exposicions com "5 autors: 5 dèries particulars" on cinc fotògrafs exposaran al CC Parc Sandaru la seva obra dintre del projecte "Retrats de la Gent del Barri".

Centres Cívics en lluita
Els equipaments culturals de la ciutat també volen reivindicar moltes situacions a través de les seves activitats culturals i exposicions. És el cas del CC Vil·la Florida que, amb l'exposició "Jo, Pallassa", explica les dificultats que té una dona per ser pallassa com a professió. El CC Casa Groga també aposta per l'exposició "Forja, desmitificant la imatge marginal de la boxa", ja que la boxa té un iamginari molt violent i marginal, però és un esport que el pot practicar qualsevol de nosaltres.

Per últim, també volem destacar la participació del CC Pati Llimona al Festival Revela't OFF, on exposarà "Veure o Mirar; Retrats A Presó", un projecte fet amb la participació dels interns del Centre Penitenciari Lledoners.

I aquestes no són totes les exposicions dels Centres Cívics durant el mes de setembre, hi haurà moltíssimes més! Si vols conèixer-les totes només has de fer clic aquí i fer-te un calendari per poder visitar-les d'una en una sense perdre't cap que t'interessi. Ens veiem a les sales expositives!

Activitats relacionades