Nova convocatòria dels ajuts Impulsem el que fas

29/03/2023 - 15:17

IMPULSEM EL QUE FAS. L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, impulsa la 7a edició de les subvencions per finançar projectes que impulsen l’economia dels barris

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, impulsa la 7a edició de les subvencions per finançar projectes que impulsen l’economia dels barris

S’ha posat en marxa una nova convocatòria d’Impulsem el que fas, els ajuts econòmics per a projectes nous o existents que busquin impulsar la situació socioeconòmica dels barris de la ciutat de Barcelona. Les candidatures es poden presentar des del 28 de març fins al proper 11 de maig, ambdós dies inclosos.

Les persones que presentin la seva candidatura podran aconseguir una subvenció de fins al 80% del pressupost total del seu projecte i de fins a 40.000 euros com a màxim, segons modalitat. En l’edició anterior, es van presentar 788 sol·licituds, de les quals 263 van rebre finançament per desenvolupar projectes de dinamització i impuls socioeconòmic als barris de la ciutat.

Enguany, els ajuts Impulsem el que fas disposen d’un pressupost de sortida de 2.500.000 euros destinat a un total de 6 modalitats, que detallem a continuació:

  • Modalitat 1: Amunt persianes
  • Modalitat 2: Innovació socioeconòmica i Economia Social i Solidària en sectors estratègics i en clau territorial
  • Modalitat 3: Foment de l’ocupació de qualitat al territori
  • Modalitat 4: Turisme responsable i sostenible al territori
  • Modalitat 5: Alimentació sostenible i consum responsable
  • Modalitat 6: Centres de distribució urbana de mercaderies d’última milla

Per a més informació sobre el tràmit i les condicions de la convocatòria, pots consultar aquest enllaç. Dins del web, també s’hi troba el Servei de suport a la sol·licitud, el qual ofereix sessions informatives i tallers per resoldre dubtes per modalitats.