Concert Sílvia Pérez Cruz presenta Canela i Alías

Atrás

Traductor de google :

Dues veus excepcionals que, a més, són amigues i còmplices de la cantant protagonitzen el darrer concert d’un cicle que duu, a l’escenari del Jamboree, uns artistes seleccionats per Sílvia Pérez Cruz.

Carme Canela i Celeste Alías són dues de les grans amigues de la Sílvia Pérez Cruz i dues de les veus més autoritzades del panorama musical català. Les haureu sentit cantant jazz, blues, folk o cançó d’autor. La seva versatilitat les ha dut a participar en centenars de projectes i ara les tenim totes dues, cara a cara, amb la complicitat de la Sílvia. 

Canela és una de les grans referències vocals de l’escena catalana del jazz i ha col·laborat amb els grans del gènere. De fet, va ser professora de Sílvia Pérez Cruz a l’ESMUC i, encara ara, sempre aconsella el seu alumnat que, si volen escoltar una veu diferent, vagin a un concert de l’artista. Celeste Alías, per la seva banda, va començar amb el clarinet, però va descobrir aviat la potencialitat de la seva veu jazzística. Ara és una cantant de jazz especialment estimada, que ha treballat sovint amb Sílvia Pérez Cruz i que, entre altres projectes, lidera la proposta d’improvisació vocal Veus Lliures.

Una producció del Grec 2024 Festival de Barcelona. 

Cantants: Carme Canela, Celeste Alías

Interpretació musical: Dani Pérez (guitarra), Santi Careta (guitarra)

Direcció artística: Sílvia Pérez Cruz

Coordinació: Albert Puig

Horarios

Otros

Se celebra en:
Jamboree.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Jamboree

Dirección:
Plaça Reial, 17
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Barri Gòtic
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Jamboree
Cuándo
06/07/2024

Número de teléfono

Tel.:
933191789
Fax:
933150221

You may also be interested in...