Espectacle 'Cabaret Emfoka't'

Atrás

Traductor de google :

Espectacle de varietats que combinarà la presentació - dinamització de l’acte a càrrec de TransTorners amb humor i molt d’art, entorn de dos peces musicals (investigacions i experimentacions amb la copla i el rock feminista LBT) i de tres peces d’aeris (espectacle de teles LGTBI, actuació sobre la lesbofòbia en trapezi i un peça que mescla les teles i el pole dance).

Aquest acte tindrà lloc dins del marc d'Orgull Barcelona – Orgull de Barri, que en diferents barris fa gaudir la ciutat amb una programació cultural que reivindica la diversitat sexual, afectiva i de gènere.

Aquest format cabaret planteja un escenari dinàmic i a peu pla on el públic i els artistes poden interactuar des de la proximitat al voltant d’unes taules de vermut (l’acte tindrà servei de bar). L’activitat a la via pública acosta al territori iniciatives artístiques que utilitzen l’escena com a espai de sensibilització, reivindicació social, experiència transformadora, emancipadora i de discurs feminista.

Organitza:

Festa Orgull Karmel i Festival Empodera’t (Centre Cívic del Carmel, Espai Jove Boca Nord, Biblioteca El Carmel - Juan Marsé, Casals de Barri La Barraca del Carmel, Can Travi, La Barraca del Carmel, Font d’en Fargues, el Pirineu, el Mas Guinardó i la Sala Polivalent de Montbau).

Horarios

Mirador d'Horta - Rambla del Carmel

Dirección:
Carrer de Lisboa, 27 - 35
Distrito:
Horta-Guinardó
Barrio:
el Carmel
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Mirador d'Horta - Rambla del Carmel
Cuándo
27/06/2024

You may also be interested in...