Please note that the E-Office, BCN Guide, Online Procedures Office, Online Citizen Support Service and Agenda 500 will all be out of service this weekend, owing to improvement work on Barcelona City Council’s technological infrastructures. Other services on this website may also be affected.

The work is expected to start at 3 pm on Saturday and continue until 12 midnight on Monday.

We apologise in advance for any inconvenience.

Press

El Museu de la Música cancel·la els seus concerts i activitats fins a final de temporada

30.04.2020

Des de l'inici del confinament fins a final de temporada 52 activitats s'hauran vist afectades. Aquesta xifra correspon a 12 concerts, 16 visites guiades, 6 activitats familiars, 9 activitats participatives, 6 activitats de caire pedagògic i 3 activitats d'àmbit divulgatiu.

El Museu roman temporalment tancat per limitar la progressió del Covid-19, però esperem que les seves portes puguin obrir-se a mesura que la fase de desconfinament ho permeti. D'aquesta manera, la cancel·lació de les activitats afecta només a la programació del Museu però no a la desitjada reobertura al públic de la institució en les properes setmanes.

Volem aprofitar per agrair a tots els mitjans de comunicació el vostre suport i confiança, que tant necessitarem quan tot això passi per reactivar la vida cultural del país.