Oberta la convocatòria per a l’edició del 2023 de Temporals

09/03/2022 - 12:36 h

A Nou Barris hi participa Can Basté

El cicle d’exposicions Temporals obre una bústia del 7 de març al 29 d’abril per rebre noves propostes per formar part del projecte.

Es tracta d’una programació d’exposicions artístiques itinerants als diferents barris de Barcelona amb l’objectiu d’impulsar accions, activitats i experiències que dialoguin amb el territori més proper del centre cultural i convertir els autors, els gestors, els equipaments, les associacions i la ciutadania en agents culturals actius.

A partir d’ara, si ets artista, gestor/a cultural, creador/a, curador/a, agent social, comunicador/a o educador/a d’àmbit local (Barcelona i àrea d’influència) pots presentar la teva proposta, que pot ser tant d’artistes o col·lectius com de comissariat, i pot estar emmarcada dins de qualsevol de les tendències de les arts visuals actuals: videoarts, arts plàstiques, fotografia, pràctiques digitals, performance, etc.

Es valoraran els projectes que plantegin temes vinculats a l’actualitat i permetin desenvolupar línies de pensament contemporani o que estableixin vincles entre diferents modalitats de coneixement.

Cal tenir en compte que els projectes candidats a formar part de Temporals han d’estar pensats per implicar la comunitat més propera al centre cívic o cultural, i que s’han d’ajustar als barris on s’ha de desenvolupar la itinerància del projecte expositiu.

Les propostes finalistes es programaran durant l’any 2023 en un mínim de tres centres cívics de Barcelona d’entre tots els que formen part del programa. A Nou Barris, Can Basté.

Podeu consultar aquí tots els criteris de selecció. També podeu adreçar-vos a temporals@bcn.cat per a qualsevol dubte o pregunta.