Ja podeu adquirir les invitacions per a les activitats paral·leles del Desvarío

12/07/2022 - 12:53 h

Les entrades per als concerts també estan a la venda. El festival tindrà lloc el 22, 23 i 24 de juliol

En la segona edició del festival, “Desvarío” ofereix tot un ventall d’activitats que seran gratuïtes i amb què es vol oferir una visió polièdrica de les pràctiques flamenques i posar a l’abast del públic els millors exponents del flamenco actual.

Doncs bé, ja podeu adquirir les invitacions per a aquestes activitats paral·leles del Desvarío. Podeu fer-ho a través d’aquest enllaç.

Les activitats paral·leles

El divendres 22, a les 19 hores, comptarem amb la presència de José Manuel Gamboa, un dels grans coneixedors del gènere, que ens oferirà la seva visió sobre el flamenco actual amb la conferència “De la era Pulpón a aceptamos pulpo como animal flamenco”.

Dissabte 23, a partir de les 12 hores, us oferirem diverses pinzellades del treball que es desenvolupa des de fa temps a Barcelona i en què estan inclosos grups o col·lectius d’artistes que, partint de la improvisació i la experimentació flamenca, estableixen pautes i noves vies de creació que pretenen redibuixar, ampliant-los, els espais possibles del flamenco. Així, obrirem amb la proposta ideada per Ana Pérez i Pol Jiménez i que porta per nom “Cronexiones”, una activitat que busca la manera de trobar una nova comunicació entre el públic i els artistes, perquè junts creïn una peça irrepetible. A les 12 hores cronnexionaran la bailaora Aina Núñez i el guitarrista Jero Férec. I a les 12.30 hores serà el torn d’un jove talent de la dansa, en Martí Corbera, que cronnexionarà amb el rapsode Josep Pedrals.

La programació continuarà a les 13 hores amb Juan Carlos Lérida, Marina Monsonís i la seva peça “La hora del ritual”. La dansa i el flamenc empíric de Juan Carlos Lérida es fusionen en aquesta peça amb els gestos quotidians i els comportaments rituals de l’acte de cuinar.

La tarda de dissabte continuarà amb dansa i a les 17 hores, de la mà de la bailaora mexicana Karen Lugo, podreu gaudir de “La lotería”, un espectacle per a famílies. Karen vindrà acompanyada pel cante de Anna Colom, la guitarra de Marc López i la percussió de Pablo Gómez Molina.

Finalment, el diumenge 23, a les 12 hores, s’oferiran dues masterclass especialitzades per a baile i guitarra flamenques. Aniran a càrrec de dos grans representants de la dansa i la guitarra actual, Ana Morales i Rycardo Moreno.

Entrades per als concerts a la venda

Les entrades per als concerts també estan a la venda, a un preu de 15 euros.

Les podeu adquirir clicant en aquest enllaç.

Aquí trobareu la programació completa del festival.