Consell Plenari semipresencial a Nou Barris

07/07/2021 - 14:06 h

Tindrà lloc el dijous 15 de juliol a partir de les 18.30 h i, per primera vegada, amb subtítols

Tindrà lloc el dijous 15 de juliol a partir de les 18.30 h i, per primera vegada, amb subtítols

Nou Barris celebrarà el proper dijous, 15 de juliol, a partir de les 18.30 h, una nova sessió del Consell Plenari, que tindrà caràcter semipresencial, i amb l’ordre del dia que trobareu aquí.

Per participar-hi, podeu:

  • Assistir presencialment (prèvia sol·licitud fins a 24 h abans de la sessió) Tingueu en compte que el nombre de places és limitat i que s’atendrà per rigorós ordre d’arribada de les peticions.
  • Connectar-vos per videoconferència (prèvia sol·licitud fins a 24 h abans de la sessió) També en aquest cas, el número de connexions és limitat, de manera que facilitarem l’enllaç per rigorós ordre d’arribada de les peticions.

En tots dos casos, caldrà enviar les intervencions i preguntes referides als punts de l’ordre del dia fins a 24 h abans de la sessió.

També podeu enviar les vostres preguntes amb la mateixa antelació encara que no opteu per cap forma d’intervenció en directe.

I recordeu que, si ho preferiu, podreu seguir l’emissió en directe a través de https://youtu.be/nIzEF7gCDjQ

Nous premis Noubarrienc i Noubarrienca de l’any

El proper Consell Plenari informarà favorablement de dos canvis de nomenclàtor.  D’una banda, assignar la denominació de Parc de l’Aqüeducte a l’espai comprés entre l’Avinguda Rasos de Peguera, els carrers Brull, Vallcivera i Parc de Collserola; i de l’altra, assignar la denominació de Plaça Lluïsa Alba a l’espai comprés entre la Via Favència, carrer Marín i Luz Casanova. En tots dos casos caldrà, posteriorment, elevar la proposta a la Ponència de Nomenclàtor dels carrers de Barcelona.

Posteriorment, se sotmetrà a aprovació la denominació “Biblioteca Les Roquetes-Rafa Juncadella” a la biblioteca situada a la Via Favència, 288 B de Barcelona; i les bases específiques dels nous premis Noubarrienc i Noubarrienca de l’any.

Consell Plenari subtitulat

Fa uns anys, per promoure la inclusió de tots els col·lectius en la vida pública, Nou Barris va posar en marxa el servei d’interpretació amb llengua de signes a les sessions de l’Audiència Pública i el Plenari del Districte.

Ara, amb la voluntat de seguir avançant en aquesta línia, el Districte fa una passa endavant en la inclusió de les persones amb discapacitat auditiva i a partir d’aquest mes de juliol oferirà també servei de subtitulació en directe.

La sessió d’aquest Consell Plenari, doncs, ja incorporarà les dues mesures.

Més informació, aquí.