Ja són aquí els Tres Tombs Infernals de Sant Andreu 2021!

08/01/2021 - 12:31 h

Del 9 al 23 de gener, el barri de Sant Andreu de Palomar celebra els Tres Tombs Infernals amb dues propostes adaptades a la situació sanitària.

Aquest any, la 29a edició d’Els Tres Tombs Infernals serà especial, diferent. Les circumstàncies ocasionades per la pandèmia de la COVID-19 obliguen a repensar qualsevol esdeveniment i l’acte no es farà al carrer amb el seu format habitual de representació teatral i tombs de foc.

La situació obliga a utilitzar altres formats de comunicació i relació entre totes i tots plegats i des de la Satànica s’ha aprofitat aquest aprenentatge per evitar que un acte que ja ha passat a ser tradicional en el calendari festiu de Sant Andreu passés com si res. A més, s’ha aprofitat per tal que aquesta edició fos el màxim de participativa possible i oberta, com ha estat sempre, a tot aquell que hi vulgui participar.

Així doncs, Els Tres Tombs Infernals, que s’haurien fet el dia 9 de gener de 2021 es transformaran en Els Tres Tombs Infernals Escàpols, un joc interactiu, a l’estil d’una Escape Room. El joc es desenvoluparà entre l’11 i el 23 de gener i està dirigit a tothom qui vulgui passar una estona entretinguda. Els participants hauran de superar diverses proves relacionades amb personatges de l’acte i alguns moments clau que trobaran a les botigues de Sant Andreu.

Cada cop que se supera una de les proves, el participant rebrà un codi que, juntament amb els codis de totes les proves, donarà accés a un formulari a la web del joc per tal d’introduir-los,  demostrar que s’ha superat el joc i participar al sorteig d’uns petits obsequis:

  • Samarreta disseny exclusiu La Satànica de Sant Andreu
  • Got reutilitzable de la Satànica de Sant Andreu
  • Mascareta de la Satànica de Sant Andreu

A més, el dia 9 de gener a les 20.30 h, La Satànica penjarà a les seves xarxes socials el vídeo Tres Tombs Infernals Virals, un vídeo on es recorda com es va poder viure l’acte altres anys i es pot veure una mica de la representació, amb el Dimoni i Sant Antoni fent una videotrucada junt a d’altres personatges de la representació.

Podeu consultar tot el programa dels Tres Tombs a Sant Andreu clicant aquí.