El bar Petit Pecat s’ha endut enguany el primer premi del Concurs d’aperitius de Nadal de Nou Barris. Ubicat a la Via Júlia 181, ha rebut el màxim reconeixement del certamen gràcies a la seva patata callejera.
L’acte d’entrega, que va tenir lloc el 2 de desembre a la Sala de Plens de la Seu del Districte, va reconèixer també el plat preparat pel 23 Gastrobar, guanyador de l’any passat i que enguany ha quedat en segona posició amb el seu caneló de foie. El tercer premi va ser per l’esfera cruixent de pop i escuma de patata de la Casa Angelita.
Finalment, el vot popular va anar a parar a un habitual en la recollida de premis. Es tracta de La Forquilla, que enguany havia preparat un tartar de peix km.0, llet de coco acevichado i pinyons torrats.
La Forquilla va ser, a més, un dels cinc finalistes. La resta, el restaurant 7 Lunas i el seu montadito d’entranya, el pastisset criollo de Los Kukis, l’enchilada del restaurant Orellana i la croqueta al punt de l’escola de cuina Cruïlla al Punt.
Recordeu que guanyadors i finalistes ofereixen de nou el seu aperitiu entre els dies 12 i 14 de desembre, al mateix preu de 4 euros i amb la beguda inclosa. En aquest mapa en trobareu les adreces.