Avui us presentem una recepta de temporada de la mà de la Sílvia Tarragona de Chup Chup Recetas! Ingredients (per a 4 racions) - 250 g de mango (tallat)- 60 g de coco ratllat- 1 magrana- 250 grams de farina- 4 ous mitjans- 125 g de llet sencera (o desnatada)- 100 g de mantega- 100 g de sucre- 16 g de llevat químic - 1 polsim de sal Per a la cobertura: - 1 iogurt natural-... Seguir llegint
Avui, dia 21 de novembre, volem commemorar la celebració del Dia Mundial de la Pesca amb José Manuel Juárez, patró major de la Confraria de Pescadors de Barcelona. La pesca d’arrossegament Aquesta tècnica, una de les més capdavanteres del sector pesquer, consisteix en la utilització d’una xarxa llastrada que opera en el fons del mar. A Barcelona, les... Seguir llegint
Existeix una olor característica que, quan els nostres sentits la perceben, ens transporten al caliu de la nostra llar. Aquesta olor tan familiar és la del pa casolà acabat de sortir del forn. Avui, dia 17 de novembre, celebrem el Dia Internacional del Pa Casolà. Els orígens de la commemoració d’aquesta data es remunten a principis de la dècada dels vuitanta, a Michigan, on el... Seguir llegint
“Exotisme de proximitat” i “dignificació d’allò quotidià”. Així descriu el cuiner Artur Martínez el segon volum del llibre ‘Temps de Mercats’, escrit per la periodista gastronòmica Carme Gasull. ‘Temps de mercats’ és una petita guia receptari que vol incidir en la pedagogia alimentària que duen a terme tots els agents vinculats als... Seguir llegint