Continguts per mes

Durant la fira Mercat de Mercats, el xef Hung Fai, ambaixador de Seafood from Norway, va preparar un plat deliciós de sushi de salmó noruec amb alvocat i ceba torrada.  Avui us duem la recepta perquè pugueu cuinar-lo a casa! Ingredients: - Lloms de salmó noruec- Arròs de sushi- Vinagre d’arròs per a sushi- Fulles d’alga nori- Alvocats madurs- Formatge philadelphia... Seguir llegint
En el darrer dia de la Fira Mercat de Mercats, celebrada el passat mes d’octubre a la plaça de les Glòries, en Bosco Fonts, director del Patronat del Banc dels Aliments, ens va parlar de la tasca que duen a terme des de la Fundació per lluitar contra el malbaratament alimentari i la probresa alimentària.  La Fundació Banc dels Aliments és una fundació privada, independent,... Seguir llegint
L’origen de la dieta mediterrània data de 1968. Va ser el doctor Ancel Keys qui va utilitzar per primera vegada el terme ‘dieta mediterrània’ per referir-se a l’estil d’alimentació que portaven els habitants dels països del Mediterrani, com Grècia, Itàlia i Espanya. Hi ha molts estudis que evidencien els beneficis de dur una dieta mediterrània, en especial la... Seguir llegint
L’influencer gastronòmic Rafuel (@rafuel55), expert en adaptar a l’actualitat la manera de cuinar plats de tota la vida, va preparar a la Fira Mercat de Mercats una recepta de fideus a la cassola per llepar-se’n els dits. Per fer-ho va utilitzar productes de mercat i de la temporada de tardor, com els camagrocs o els xampinyons.Us animeu a seguir la recepta amb nosaltres?... Seguir llegint