Destacats

Nou Reglament de Participació Ciutadana

Les Normes Reguladores de la Participació Ciutadana s’han aprovat el 6 d’octubre de 2017 i defineixen el reglament quant a promoció i desenvolupament de la democràcia participativa a la ciutat de Barcelona.

Bànner del 22@

Repensemos el 22@

Un proceso de participación ciudadana que permite repensar conjuntamente una estrategia ante los actuales retos sociales, económicos y urbanísticos del Poblenou y el 22@.

Clima

Pla Clima

Un instrument que pretén aglutinar totes les accions relacionades amb el canvi climàtic. S’estructura en quatre grans eixos estratègics: mitigació, adaptació i resiliència, justícia climàtica i impuls a l’acció ciutadana.

Notícies

Més participació ciutadana, una democràcia més forta

06/10/2017 - 16:07h

Participació. El Ple de Barcelona aprova el nou Reglament de participació ciutadana, que situa les persones a l'eix central dels processos de presa de decisions de l'Ajuntament.

Un pla per a la mobilitat de Ciutat Vella

05/10/2017 - 10:32h

Participació. El proper dilluns 9 d'octubre se celebra una sessió de Diagnosi de la Mobilitat de Ciutat Vella per obrir un procés participatiu amb la ciutadania entorn la mobilitat del districte.

Consell Plenari a Gràcia

04/10/2017 - 14:53h

Plenari. El proper 11 d'octubre a les 18:30 h tindrà lloc el proper Consell Plenari del districte de Gràcia a la sala d’actes de la seu del Districte (Plaça de la Vila, 2).

Façana Ajuntament

Barcelona serà la seu de la XVIII Conferència de l’Observatori Internacional de la Democràcia Participativa

19/06/2017 - 16:55h

Participació. L’anunci s’ha fet a Mont-real durant la dissetena edició de la Conferència de l’OIDP, una xarxa formada per més de cinc-centes ciutats, organitzacions i centres d’investigació que aposten per una democràcia local més...

Totes les notícies