Destacats

Ciutat Vella

Modificació puntual del Pla d’Usos de Ciutat Vella

Darrers dies per recollir valoracions i aportacions sobre els epígrafs a modificar de l’actual Pla d’Usos de Ciutat Vella.  

 
Font del Carbó

Recuperem els Jardins de la Font del Carbó

Procés participatiu per la redacció de l’avantprojecte d’arranjament dels Jardins de la Font del Carbó, a La Salut, Gràcia. 

 
Si vius a Barcelona

“Si vius a Barcelona, decideixes a Barcelona”

En les properes eleccions municipals les persones de més de 18 anys que visquin a la ciutat i que siguin de la Unió Europea o d’algun dels 13 països amb acord de reciprocitat poden votar.

 

 

Alí Bei

Modificació del Pla General Metropolità del carrer Alí Bei

Fes propostes al procés participatiu en el marc de la modificació del Pla General Metropolità de l’àmbit del costat nord del pont de Marina i l’ajust viari del carrer de Ribes.

 

 

Notícies

Gemma Sitjà, directora d'El Sagrer: “Estem molt contents amb la transformació del pati”

29/11/2022 - 14:52

Quan el juny del 2020 es va anunciar que el pati d'El Sagrer havia estat seleccionat mitjançant la votació final dels pressupostos participatius del Decidim Barcelona per a ser transformat, tothom va saltar d'alegria.

Tercera sessió sobre els edificis de les Tres Xemeneies

21/02/2022 - 11:47

Poble-sec. Dimarts 22 de febrer a les 18 h al Centre Cultural Albareda. Cal inscripció prèvia.

L’Estratègia d’Alimentació Saludable i Sostenible Barcelona 2030: el full de ruta a seguir per transformar el sistema alimentari a la ciutat

28/11/2022 - 13:11

Alimentació sostenible. El nou full de ruta, que contempla 9 objectius, que es desenvolupen en 54 línies de treball i 265 accions, s’ha elaborat mitjançant un ampli procés participatiu, també amb la ciutadania.

El 21 de desembre se celebra el Consell de Barri de Pedralbes

29/11/2022 - 12:21

El dimecres 21 de desembre, a partir de les 18 h, torna el Consell de Barri de Pedralbes a la sala d'actes del Centre d’Investigació i Desenvolupament CID-CSIC (carrer Jordi Girona, 18-26).