Destacats

Procés participatiu Clavegueram

Obert el procés participatiu del Clavegueram

El procés pretén informar del planejament del clavegueram i de les actuacions previstes, així com recollir les propostes, consideracions i prioritzacions de les persones participants. També té per objectiu corresponsabilitzar la ciutadania per al bon ús del servei de sanejament de la ciutat, fomentar les bones pràctiques i recollir les propostes, consideracions i prioritzacions de la ciutadania.

Iniciativa ciutadana feminista

Nova iniciativa ciutadana: "Per la ciutat segura, cuidadora i feminista que volem"

Estàs d'acord amb la realització d'un procés participatiu feminista de diagnosi dels espais públics i comunitaris, que tingui en compte les cures, per presentar propostes d'acció a l'Ajuntament de Barcelona per a la seva implementació?
 

Audiencias Públicas Online

Audiències públiques: el format en línia es consolida

Tot i la bretxa digital en certs barris o en certes edats, la participació digital i fins i tot semipresencial presenta molts avantatges per als veïns i veïnes. Una d'elles, afavorir la conciliació.

PEUAT regulació allotjaments turístícs

Obert el procés participatiu #PEUAT2021

Promovem un procés de participació ciutadana de revisió del PEUAT aprovat l’any 2017 per adequar-lo al nou marc legislatiu, incorporant el reconeixement de noves tipologies d’allotjament turístic.

Notícies

Convocatòria de l'Audiència Pública del districte de Ciutat Vella

08/04/2021 - 11:37

Se celebrarà el dijous 15 d’abril a les 18.30 h. La sessió serà retransmesa en streaming a través de la pàgina web del Districte i de la plataforma digital de participació decidim.barcelona.

Convocatòria de l'Audiència Pública telemàtica

06/04/2021 - 12:31

Participació i govern. Tindrà lloc el dijous 15 d'abril i es podrà seguir telemàticament

Dia Internacional del Poble Gitano: 50 anys de reivindicacions

29/03/2021 - 10:09

Commemoració. Enguany, l'acte institucional recordarà especialment l'aniversari del 1r Congrés Mundial romaní/gitano celebrat a Londres el 1971.

Prop de 48.000 suports ciutadans per fer realitat els pressupostos participatius

07/04/2021 - 15:47

Participació. Els veïns i veïnes, a través de la plataforma Decidim Barcelona, han escollit els 204 projectes que se sotmetran a la votació definitiva del mes de juny.